Beeovita
Ръкавици за преглед с Micro-Touch покритие S Кутия 100 бр
Ръкавици за преглед с Micro-Touch покритие S Кутия 100 бр

Ръкавици за преглед с Micro-Touch покритие S Кутия 100 бр

Micro-Touch Coated Untersuchungshandschuhe S Box 100 Stk

  • 26.20 USD

    Спестявате 0 / 0%
Изчерпана наличност
Cat. G
Добавете още за по-големи отстъпки!

Купете 2 и спестете 9.94 USD / -21%

Не подлежи на възстановяване / не подлежи на замяна.
Safe payments
  • Наличност: Изчерпана наличност
  • Дистрибутори WEBSTAR AG
  • Код на продукта: 5415728
  • EAN 7610472407349

Описание

Ръкавици за преглед с покритие Micro-Touch S Box 100 бр

Прегледните ръкавици с покритие Micro-Touch са надеждни и удобни ръкавици, предназначени за медицински и дентални специалисти. Тези ръкавици осигуряват изключителна здравина и сцепление за максимална защита и контрол по време на прегледи и процедури.

Тези ръкавици са покрити със слой от микротънък полимер, който ги прави лесни за поставяне и сваляне. Освен това са без пудра, което намалява риска от алергични реакции и замърсяване. Текстурираната повърхност на ръкавиците подобрява сцеплението, за да осигури прецизност и контрол при всяко приложение.

Тези ръкавици се предлагат в кутия от 100 броя, което ги прави удобни и лесни за изхвърляне след употреба. Те са проектирани да прилягат плътно и удобно на ръцете ви, като намаляват умората на ръцете при дълги процедури. Освен това те не съдържат латекс, което ги прави безопасни за употреба от лица с алергии към латекс.

Ръкавиците за преглед с покритие Micro-Touch са подходящи за редица приложения, включително медицински прегледи, стоматологични процедури, лабораторна работа и други. Тези ръкавици са предназначени да предоставят на потребителя максимална гъвкавост и контрол, като същевременно осигуряват оптимална хигиена и защита.

Отзиви (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice