Beeovita

WELEDA Equiset Arven D15/Formi D10 aa Dil 50 мл

WELEDA Equiset arven D15/Formi D10 aa Dil 50 ml

  • 50.57 USD

    You save 0 USD / 0%
Изчерпана наличност
Cat. F
Add More for Bigger Discounts!
Не подлежи на възстановяване / не подлежи на замяна.
Safe payments
  • Наличност: Изчерпана наличност
  • Доставчик WELEDA AG
  • Код на продукта: 5121754
  • EAN 7611916144752
Тип Dil

Описание

<глава> Weleda Equiset Arven D 15 / Formi D 10 aa Dil 50 ml <тяло>

Weleda Equiset Arven D 15 / Formi D 10 aa Dil 50 ml

Това е мощно и естествено лекарство, специално създадено да ви помогне да поддържате добро здраве и благополучие. Weleda Equiset Arven D 15 / Formi D 10 aa Dil 50 ml съчетава две от най-мощните хомеопатични лекарства, за да ви помогне да постигнете оптимално здраве.

Equisetum arvense е мощен естествен лек, който помага за подобряване на здравето на вашите кости, стави и мускули. Известно е със своите противовъзпалителни, аналгетични и диуретични свойства, което го прави ефективно средство за лечение на артрит, подагра и други възпалителни състояния.

Formica rufa, от друга страна, е естествено лекарство, което помага за подобряване на здравето на вашата кожа и дихателна система. Известно е със своите противовъзпалителни, антихистаминови и отхрачващи свойства, което го прави ефективно средство за лечение на кожни обриви, алергичен ринит и други респираторни заболявания.

Чрез комбинирането на тези две мощни лекарства, Weleda Equiset Arven D 15 / Formi D 10 aa Dil 50 ml ви осигурява мощна формула, която може да ви помогне да постигнете оптимално здраве и уелнес. Направен е от висококачествени естествени съставки, които са внимателно подбрани и приготвени, за да осигурят максимална ефикасност и ефективност.

Weleda Equiset Arven D 15 / Formi D 10 aa Dil 50 ml е лесен за употреба и може да се приема през устата. Препоръчва се за употреба от възрастни и деца над 12 години. Предлага се в бутилка от 50 ml, която е лесна за носене и използвана, когато имате нужда.

Ако търсите естествен и ефективен начин да подобрите вашето здраве и уелнес, не търсете повече от Weleda Equiset Arven D 15 / Formi D 10 aa Dil 50 ml. Опитайте го днес и изпитайте невероятните предимства, които може да ви предложи!

Отзиви (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice