Beeovita

Absorin Finette Mini Pads 31.3x14.3cm 14 бр

Absorin Finette Mini-Einlagen 31.3x14.3cm 14 Stk

  • 10.07 CHF

    Спестявате 0 / 0%
Изчерпана наличност
Cat. G
Добавете още за по-големи отстъпки!

Купете 2 и спестете 4.17 CHF / -23%

Не подлежи на възстановяване / не подлежи на замяна.
Safe payments
  • Наличност: Изчерпана наличност
  • Дистрибутори MEDIQ SUISSE AG
  • Код на продукта: 4993972
  • EAN 8715343406496

Описание

Отлаганията Absorin Finette Mini са специално предназначени за жени, които се сблъскват с леко изтичане на пикочния мехур или LBL. Тези подложки предлагат дискретен и удобен начин за защита срещу изтичане през целия ден.

С размери 31,3x14,3 см, тези подложки са идеални за ежедневна употреба и са проектирани да прилягат плътно към тялото, за да осигурят максимална защита. Подплънките са изработени от меки, дишащи материали, които помагат за предотвратяване на дразнене и осигуряват комфорт през целия ден.

Подложките Absorin Finette Mini се предлагат в пакет от 14 броя, което ги прави лесни за носене под ръка . Подложките са индивидуално опаковани за лесно съхранение и транспортиране, така че можете да ги носите със себе си, където и да отидете.

Тези подложки също са проектирани с абсорбираща сърцевина, която бързо отвежда влагата, поддържайки ви сухи и удобни. Подплънките също са устойчиви на миризми, което гарантира, че ще останете свежи и уверени през целия ден.

За жени, които изпитват леко изтичане на пикочния мехур, отлаганията Absorin Finette Mini са отлично решение, което осигурява дискретна и удобна защита.

Отзиви (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice