Beeovita
La Roche Posay Tolériane Teint Compact 11 9g
La Roche Posay Tolériane Teint Compact 11 9g

La Roche Posay Tolériane Teint Compact 11 9g

La Roche Posay Tolériane Teint Compact 11 9 g

  • 53.69 USD

    You save 0 USD / 0%
Изчерпана наличност
Cat. F
Add More for Bigger Discounts!

Buy 2 and save 19.43 USD / -20%

Не подлежи на възстановяване / не подлежи на замяна.
Safe payments
  • Наличност: Изчерпана наличност
  • Доставчик LOREAL SUISSE SA
  • Код на продукта: 4859601
  • EAN 3337872412806

Описание

La Roche Posay Toleriane Complexion Compact 11 9g

Получете перфектно матово покритие с La Roche Posay Toleriane Complexion Compact в нюанс Тази компактна пудра е специално формулирана за чувствителна кожа, осигурявайки високо покритие, като същевременно успокоява кожата. Уникалната формула действа активно за защита на кожата от агресорите на околната среда и помага за предотвратяване на раздразнения.

С гладка текстура и кадифено усещане, този компактен продукт се плъзга безпроблемно по кожата, оставяйки ви с естествен, безупречен завършек. Създаден с формула без масла, този компактен компактен има матово покритие, което издържа до 12 часа, което го прави идеалният избор за дните, когато сте в движение.

С La Roche Posay Toleriane Complexion Compact няма да се налага да се притеснявате за корекции през целия ден. Лесен е за нанасяне и лесен за носене, където и да отидете. Този компактен комплект също се предлага в елегантен, модерен калъф с огледало, което го прави идеален за бърза корекция в движение или за използване като ежедневна основна част от рутинния ви грим.

Търсиш ли безупречно, дълготрайно покритие, идеално за чувствителна кожа? Не търсете повече от La Roche Posay Toleriane Complexion Compact в нюанс 11.

Отзиви (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice