Beeovita

Бръснач Wilkinson Intuition Melon

Wilkinson Intuition Melon Rasierer

  • 31.67 USD

    You save 0 USD / 0%
Изчерпана наличност
Cat. F
Add More for Bigger Discounts!
Не подлежи на възстановяване / не подлежи на замяна.
Safe payments
  • Наличност: Изчерпана наличност
  • Доставчик F. UHLMANN-EYRAUD SA
  • Код на продукта: 4486979
  • EAN 4027800816903

Описание

Wilkinson Intuition Razor Melon

Търсите самобръсначка, която прави повече от просто бръснене? Не търсете повече от Wilkinson Intuition Razor Melon. Тази самобръсначка извежда бръсненето на следващото ниво с иновативния си дизайн и усъвършенствана технология.

  • Усъвършенствана технология за повишаване на влагата: Wilkinson Intuition Razor Melon е проектиран с усъвършенствана технология за повишаване на влагата, която ви гарантира възможно най-гладкото и удобно бръснене. Самобръсначката има вградена хидратираща лента, която освобождава богата пяна, докато се бръснете, оставяйки кожата ви да се чувства мека и овлажнена.
  • Лесен за използване: Wilkinson Intuition Razor Melon е невероятно лесен за използване. Дръжката е с ергономичен дизайн, за да пасне удобно в ръката ви, а самата самобръсначка има въртяща се глава, която без усилие се плъзга по кожата ви, намалявайки риска от нарязвания и порязвания.
  • Дълготраен: За разлика от други самобръсначки, които трябва да се сменят само след няколко употреби, Wilkinson Intuition Razor Melon е проектиран да издържи. Ножчетата на самобръсначката са изработени от висококачествени материали, които са създадени да издържат, така че можете да се наслаждавате на гладко и удобно бръснене за по-дълго време.

Като цяло, ако търсите самобръсначка, която осигурява гладко и удобно бръснене и оставя кожата ви копринено гладка и овлажнена, тогава Wilkinson Intuition Razor Melon е правилният начин. Неговата усъвършенствана технология, лекота на използване и дълготраен дизайн го правят идеалното допълнение към личната ви рутинна грижа.

Отзиви (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice