Beeovita
ХАЙДАК СПАГИРИК СПАБИОНИК Ferrum sidereum Fl 500 мл
ХАЙДАК СПАГИРИК СПАБИОНИК Ferrum sidereum Fl 500 мл

ХАЙДАК СПАГИРИК СПАБИОНИК Ferrum sidereum Fl 500 мл

HEIDAK SPAGYRIK SPABIONIK Ferrum sidereum Fl 500 ml

  • 164.32 CHF

    You save 0.00 CHF / 0%
Изчерпана наличност
Cat. H
Add More for Bigger Discounts!
Не подлежи на възстановяване / не подлежи на замяна.
Safe payments
  • Наличност: Изчерпана наличност
  • Доставчик HEIDAK AG
  • Код на продукта: 4353830
  • EAN 7640153833570

Описание

ХЕЙДАК Спагирик СПАБИОНИК Ferrum sidereum Fl 500 ml

HEIDAK Spagyrik SPABIONIK Ferrum sidereum Fl 500 ml е естествена хранителна добавка, която е идеална за хора, които искат да поддържат здравословно ниво на желязо в тялото си. Добавката се прави чрез древен алхимичен процес, наречен Spagyrik, който включва разделяне, пречистване и обединяване на растителни есенции и минерали, за да се създаде по-мощна и бионалична форма на добавката.

Основната съставка в HEIDAK Spagyrik SPABIONIK Ferrum sidereum Fl 500 ml е Ferrum sidereum, което е съединение на желязото, което се усвоява лесно от тялото. Желязото е важен минерал, който е от съществено значение за образуването на червени кръвни клетки, транспорта на кислород и производството на енергия. Въпреки това, поради лоша диета или здравословни условия, много хора се борят с поддържането на адекватни нива на желязо, което може да доведе до анемия, умора и други здравословни проблеми.

Добавката HEIDAK Spagyrik SPABIONIK Ferrum sidereum Fl 500 ml е подходяща за вегани и не съдържа изкуствени оцветители, аромати и консерванти. Предлага се в удобна бутилка от 500 ml с капкомер за лесно и точно дозиране. За да използвате, просто добавете препоръчителното количество капки към любимата си напитка или вода и изпийте.

HEIDAK Spagyrik SPABIONIK Ferrum sidereum Fl 500 ml е безопасна и ефективна естествена добавка, която може да помогне за поддържане на здравословни нива на желязо и цялостно здраве. Особено полезен е за хора, които следват вегетарианска или веганска диета, бременни или кърмещи жени и тези, които страдат от желязодефицитна анемия.

Вземете своята добавка HEIDAK Spagyrik SPABIONIK Ferrum sidereum Fl 500 ml днес и направете първата стъпка към постигане на оптимално здраве и уелнес.

Отзиви (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice