Beeovita

Haas Biochemistry NoXXIII sel bicarbonicum sodium Tabl D 6 100 g

Haas Biochemie NoXXIII sel bicarbonicum sodium Tabl D 6 100 g

  • 31.86 USD

    You save 0 USD / 0%
Изчерпана наличност
Cat. F
Add More for Bigger Discounts!
Не подлежи на възстановяване / не подлежи на замяна.
Safe payments
  • Наличност: Изчерпана наличност
  • Доставчик WETTSTEIN-APOTHEKE AG
  • Код на продукта: 4314037
  • EAN

Описание

Haas Biochemistry NoXXIII sel sodium bicarbonate tbl D 6 100 g

Haas Biochemistry NoXXIII sel sodium bicarbonate tbl D 6 100 g е хомеопатично лекарство, което се използва за лечение на различни здравословни проблеми. Този продукт съдържа натриев бикарбонат, който е естествено вещество, което може да помогне за неутрализиране на киселината в тялото. Таблетките са лесни за преглъщане и могат да се приемат със или без храна.

Haas Biochemistry NoXXIII sel sodium bicarbonate tbl D 6 100 g е направен от висококачествени съставки и е произведен в съответствие със строги стандарти за контрол на качеството. Таблетките също са без глутен и без лактоза, което ги прави подходящи за хора с диетични ограничения.

Някои от състоянията, за лечение на които може да се използва Haas Biochemistry NoXXIII sel sodium bicarbonate tbl D 6 100 g, включват лошо храносмилане, киселини и киселинен рефлукс. Също така може да помогне за намаляване на възпалението и подобряване на храносмилането. Таблетките са безопасни за употреба от повечето хора, въпреки че винаги се препоръчва да се консултирате със здравен специалист, преди да започнете каквото и да е ново лекарство.

За да използвате Haas Biochemistry NoXXIII sel sodium bicarbonate tbl D 6 100 g, просто разтворете една таблетка под езика си или в малко количество вода. Препоръчително е да приемате една таблетка до три пъти на ден или според указанията на вашия доставчик на здравни услуги.

Като цяло, ако търсите естествен и ефективен начин за лечение на здравословни проблеми, свързани с киселини, Haas Biochemistry NoXXIII sel sodium bicarbonate tbl D 6 100 g може да бъде чудесен вариант за вас. С неговите висококачествени съставки и строги стандарти за контрол на качеството можете да се доверите, че получавате безопасен и ефективен продукт.

Отзиви (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice