Beeovita

GIBAUD Manugib trauma opora za zapestje 0L 11-13cm levo

GIBAUD Manugib Trauma Handgelenkstütze 0L 11-13cm links

  • 94.56 USD

    You save 0 USD / 0%
Razprodaja
Cat. G
Add More for Bigger Discounts!

Buy 2 and save 26.31 USD / -15%

Brez možnosti vračila/zamenljivosti.
Safe payments
  • Razpoložljivost: Razprodaja
  • Dobavitelj GIBAUD SA
  • Šifra: 5651311
  • EAN 3322541015754

Opis

GIBAUD Manugib Trauma Wrist Support 0L 11-13cm levo

Podpora za zapestje GIBAUD Manugib Trauma Wrist Support 0L je posebej zasnovana za zagotavljanje podpore in stabilnosti zapestja po travmi ali poškodbi. Primeren je za posameznike z obsegom zapestja 11-13 cm in je zasnovan za levo roko.

Narejena iz lahkih, zračnih in trpežnih materialov je GIBAUD Manugib Trauma Wrist Support 0L udobna za nošenje dlje časa. Ima nastavljiv trak, ki omogoča prilagojeno prileganje in zagotavlja, da opora ves dan ostane varno na mestu.

Opora za zapestje je zasnovana za imobilizacijo zapestnega sklepa, s čimer zagotavlja prepotrebno podporo in zaščito prizadetega območja. Togo opornico je mogoče oblikovati tako, da se prilega obrisom zapestja, kar zagotavlja optimalno podporo in udobje. Opora za zapestje je popolna za tiste, ki okrevajo po zvinu zapestja, tendonitisu ali drugih poškodbah.

Podpora za zapestje GIBAUD Manugib Trauma Wrist Support 0L je enostavna za čiščenje in vzdrževanje, kar zagotavlja, da ostane v brezhibnem stanju za dolgoročno uporabo. To je visokokakovosten izdelek, ki nudi učinkovito podporo in zaščito zapestja ter posameznikom pomaga pri okrevanju po poškodbi in vrnitvi k vsakodnevnim dejavnostim.

Mnenja (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice