Beeovita

farfalla jedľa strieborná Äth / olej Bio Grand Cru 5 ml

farfalla Weisstanne Äth/öl Bio Grand Cru 5 ml

  • 22.03 USD

    You save 0 USD / 0%
Vypredané
Cat. Z
Add More for Bigger Discounts!

Buy 2 and save 8.36 USD / -21%

Nevratné/nevymeniteľné.
Safe payments
Typ Äth/Öl
Množstvo v balení. 1
Revitalizačný olej Organický esenciálny olej Lesná vôňa Organické esenciálne oleje

Popis

Organický esenciálny olej Grand Cru z bielej jedle.

Zloženie

Éterický olej z konára/ihličia jedle striebornej (Abies alba), z kontr. ekologické poľnohospodárstvo. Pôvod: Francúzsko. Obsahuje alfa-pinén, limonén, beta-pinén, delta-3-karén..

Vlastnosti

Vôňa: svieža, živicová, číra. Účinok: stimulujúci, posilňujúci, revitalizujúci. Pomáha pri: únave, nedostatku energie. Zabezpečuje: odvahu, vitalitu. Tento esenciálny olej s fantastickou vôňou lesa pochádza z ekologického projektu v zalesnených oblastiach Stredného masívu vo Francúzsku. Pripomína mi to Vianoce pod stromčekom. Jedľa strieborná veľmi prečisťuje vzduch, balzamuje a rozjasňuje – preto sa odporúča aj do sauny. Jeho vôňa vás pozitívne naladí a dodá vám novú vitalitu.
Vegánske.

Aplikácia

Na prevoňanie miestnosti a osobnú arómu. Pozrite si odbornú literatúru na použitie v aromaterapii! Tipy: Pre povzbudzujúci, povzbudzujúci plný kúpeľ zmiešajte 4 – 10 kvapiek s kokosovým penovým základom (tekuté mydlo), medom alebo smotanou. Na čistenie vzduchu v chladnom období pomocou citrusových olejov vo vonnej lampe.

Poznámky

Nebezpečenstvo. Horľavá kvapalina a pary. Spôsobuje podráždenie pokožky. Spôsobuje vážne podráždenie očí. Môže vyvolať alergickú kožnú reakciu. Môže spôsobiť podráždenie dýchacích ciest. Pri požití a vniknutí do dýchacích ciest môže byť smrteľný. Veľmi toxický pre vodné organizmy s dlhodobými účinkami. Ak je potrebná lekárska pomoc, majte poruke štítok. Držte mimo dosahu detí. Pred použitím si prečítajte štítok. PO POŽITÍ: Okamžite volajte TOXIKOLOGICKÉ INFORMAČNÉ CENTRUM/lekára. NEVYVOLÁVAJTE zvracanie. PRI KONTAKTE S POKOŽKOU (alebo vlasmi): Opláchnite pokožku vodou. PO ZASIAHNUTÍ OČÍ: Niekoľko minút ich opatrne vyplachujte vodou. Ak je to možné, odstráňte kontaktné šošovky. Pokračujte vo vyplachovaní. Zneškodnite obsah/nádobu v súlade s miestnymi predpismi. Obsahuje alfa-pinén, limonén, beta-pinén, delta-3-karén.

Recenzie (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice