Beeovita
Puressentiel Neutral tablety 30 ks
Puressentiel Neutral tablety 30 ks

Puressentiel Neutral tablety 30 ks

Puressentiel Neutrale Tabletten 30 Stk

  • 23.33 USD

    You save 0 USD / 0%
Na sklade
Cat. H
K dispozícii 8 kusov
Add More for Bigger Discounts!

Buy 2 and save 8.85 USD / -21%

Nevratné/nevymeniteľné.
Safe payments
Množstvo v balení. 30
Teplota úložiska min 15 / max 25 ℃

Popis

Puressentiel Neutral Tablets 30 ks

Puressentiel Neutral Tablets 30 ks je základným nástrojom pre nadšencov aromaterapie, ktorí si chcú vytvoriť svoje vlastné zmesi esenciálnych olejov. Tieto neutrálne tablety sú ideálnym základom pre esenciálne oleje, ktoré je potrebné pred použitím riediť. Neutrálne tablety Puressentiel sú vyrobené z kukuričného škrobu a umožňujú rýchlu a jednoduchú absorpciu, čo umožňuje hladký proces miešania.

Neutrálne tablety sú ideálne pre ľudí, ktorí trpia citlivou pokožkou, podráždením alebo alergiami. Tieto tablety sú nedráždivé a neabrazívne, zaisťujú hladkú aplikáciu na pokožku. Neobsahujú ani žiadne rozpúšťadlá, konzervačné látky ani umelé prísady, čo z nich robí prirodzenú metódu starostlivosti o pleť.

Neutrálne tablety Puressentiel poskytujú maximálnu všestrannosť na prispôsobenie vašich zmesí esenciálnych olejov osobným preferenciám. Či už potrebujete relaxačný masážny olej, revitalizačné telové mlieko alebo energizujúcu zmes do kúpeľa, tieto tablety sú ideálne na vytvorenie požadovaného produktu.

Neutrálne tablety sú šetrné k životnému prostrediu, pričom všetky použité materiály sú 100% biologicky odbúrateľné, čo zaisťuje minimálny dopad na životné prostredie. Tieto tablety sú v balení po 30 ks a sú vhodné pre všetky typy pleti a vekové kategórie. Ľahko sa skladujú a možno ich uchovávať na chladnom a suchom mieste, kým nie sú pripravené na použitie.

Neutrálne tablety Puressentiel sú ideálne pre každého, kto si chce vytvoriť svoje vlastné prispôsobené aromaterapeutické zmesi. Ľahko sa používajú, sú šetrné k životnému prostrediu a neobsahujú dráždivé látky, vďaka čomu sú dokonalým doplnkom každej aromaterapeutickej rutiny.

Recenzie (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice