Beeovita
Livsane nail clippers
Livsane nail clippers

Livsane nail clippers

Livsane Nagelknipser

  • 10.13 USD

    You save 0 USD / 0%
Na sklade
Cat. I
K dispozícii 148 kusov
Add More for Bigger Discounts!

Buy 2 and save 4.19 USD / -23%

Nevratné/nevymeniteľné.
Safe payments
Udržujte nechty Starostlivosť o nechty

Popis

Kliešte na nechty Livsane – dokonalý nástroj na udržiavanie čistých a upravených nechtov

Nedovoľte, aby vám neupravené nechty pokazili vzhľad. Udržujte svoje nechty upravené a čisté s Livsane Nail Clippers, dokonalým nástrojom na ľahké strihanie a tvarovanie nechtov. Tieto nožnice sú vyrobené z vysoko kvalitnej nehrdzavejúcej ocele, ktorá zaisťuje odolnosť a dlhú životnosť na dlhé roky.

Vlastnosti a výhody

  • Ergonomický dizajn nožníc na nechty Livsane uľahčuje držanie a používanie.
  • Ostrá, zakrivená čepeľ zaisťuje zakaždým čistý a presný rez.
  • Zastrihávače sú ľahké a kompaktné, vďaka čomu sú ideálne na cestovanie alebo na použitie na cestách.
  • Kliešte Livsane Nail Clippers sa dodávajú so vstavaným pilníkom na nechty, takže si môžete nechty po ostrihaní tvarovať a uhladzovať.
  • Kliešte sú vhodné na použitie na rukách aj nohách, vďaka čomu sú všestranným nástrojom pre všetky vaše potreby na strihanie nechtov.

Ako používať

Ak chcete použiť nožnice na nechty Livsane, jednoducho ich držte vo svojej dominantnej ruke a umiestnite necht medzi čepele. Pevne zatlačte a urobte čistý, rovný rez. Použite vstavaný pilník na tvarovanie a vyhladzovanie nechtov po ostrihaní.

Starostlivosť a údržba

Aby boli vaše nožnice na nechty Livsane v dobrom stave, očistite ich po každom použití teplou vodou. a mydlom. Dôkladne ich osušte a uložte na chladnom a suchom mieste. Na nožnice nepoužívajte agresívne chemikálie alebo abrazívne materiály, pretože to môže poškodiť čepele.

Objednať teraz

Objednajte si nožnice na nechty Livsane už teraz a udržujte svoje nechty vždy upravené a upravené krát. Tieto nožnice sú nevyhnutným nástrojom pre každého, kto chce udržiavať dobrú hygienu nechtov pre zdravé a krásne nechty. Navyše, s ich prijateľnou cenou, Livsane Nail Clippers majú skvelú hodnotu za peniaze.

Recenzie (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice