Beeovita
Abtei Magnesium Strong for Night Depot 30 tablets
Abtei Magnesium Strong for Night Depot 30 tablets

Abtei Magnesium Strong for Night Depot 30 tablets

Abtei Magnesium Stark für Nacht Tabletten Depot 30 Stück

  • 20.80 USD

    You save 0 USD / 0%
Vypredané
Cat. H
Add More for Bigger Discounts!

Buy 2 and save 7.89 USD / -21%

Nevratné/nevymeniteľné.
Safe payments
  • Dostupnosť: Vypredané
  • Dodávateľ INTERDELTA SA
  • Kód produktu: 7398394
  • EAN 7640113898342

Popis

Abbey Magnesium Strong for Night Depot 30 tabliet

Abbey Magnesium Strong for Night Depot 30 tabliet je špeciálny doplnok stravy navrhnutý tak, aby poskytoval vysokú dávku horčíka počas nočných hodín. Tento produkt je určený pre jednotlivcov, ktorí potrebujú extra horčík na podporu svojho celkového zdravia a pohody.

Horčík je esenciálny minerál, ktorý hrá životne dôležitú úlohu v mnohých procesoch v tele, vrátane svalovej a nervovej funkcie a výroby energie. Horčík môže tiež pomôcť podporiť zdravú hustotu kostí a podporiť zdravý spánkový cyklus.

Abbey Magnesium Strong for Night Depot 30 Tablets je vyrobený z vysoko kvalitného citrátu horečnatého, ktorý je vysoko vstrebateľný a telom sa ľahko vstrebáva. . Každá tableta poskytuje 400 mg elementárneho horčíka, čo je viac, než je odporúčaná denná dávka pre dospelých.

Tento produkt je určený na užívanie na noc, pretože je známe, že horčík podporuje zdravý spánok. Tablety sa ľahko prehĺtajú a neobsahujú umelé farbivá, príchute a konzervačné látky. Sú tiež bezlepkové a vhodné pre vegetariánov.

Ak hľadáte kvalitný doplnok horčíka na podporu vášho celkového zdravia a pohody, Abbey Magnesium Strong for Night Depot 30 Tablets je vynikajúcou voľbou. Vďaka svojim vysokokvalitným ingredienciám, pohodlnej dávkovej forme a cielenému nočnému uvoľňovaniu vám tento produkt určite pomôže získať horčík, ktorý vaše telo potrebuje.

Recenzie (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice