Beeovita
C Biane Acerola tbl 20 ks
C Biane Acerola tbl 20 ks

C Biane Acerola tbl 20 ks

C Biane Acerola Tabl 20 Stk

  • 36.78 USD

    You save 0 USD / 0%
Vypredané
Cat. H
Add More for Bigger Discounts!
Nevratné/nevymeniteľné.
Safe payments
  • Dostupnosť: Vypredané
  • Dodávateľ PHYTOLIS SA
  • Kód produktu: 6509288
  • EAN 3401529507860
Typ Tabl
Množstvo v balení. 20

Popis

C Biane Acerola tbl 20 ks Popis produktu

Hľadáte prírodný zdroj vitamínu C na posilnenie imunitného systému a udržanie zdravého lesku? Nehľadajte nič iné ako C Biane Acerola tbl 20 ks.

Acerola je ovocie, ktoré má prirodzene vysoký obsah vitamínu C, čo z neho robí skvelý spôsob, ako dostať svoju dennú dávku. Tieto tablety obsahujú 1000 mg extraktu z aceroly s pridaným vitamínom C, čo predstavuje účinný a pohodlný spôsob doplnenia stravy.

Vitamín C nielenže pomáha podporovať váš imunitný systém, ale tiež pomáha chrániť bunky pred oxidačným stresom a pomáha pri tvorbe kolagénu, čo vedie k zdravej pokožke, vlasom a nechtom.

C Biane Acerola tablety sa užívajú jednoducho, stačí ich denne rozpustiť v ústach alebo podľa pokynov lekára. Tieto tablety sú vhodné pre vegetariánov a neobsahujú lepok, laktózu a umelé farbivá a príchute a sú skvelou voľbou pre tých, ktorí chcú optimalizovať svoje zdravie a pohodu.

Každé balenie obsahuje 20 tabliet, ktoré poskytujú zásobu tohto silného antioxidantu na mesiac. Pridajte tablety C Biane Acerola do svojej každodennej rutiny a pocítite rozdiel.

Objednajte si teraz a získajte dopravu ZDARMA pri objednávkach nad 50 USD.

Recenzie (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice