Beeovita
QNT BCAA + vitamín B6 kapsuly 100 ks
QNT BCAA + vitamín B6 kapsuly 100 ks

QNT BCAA + vitamín B6 kapsuly 100 ks

QNT BCAA + vitamin B6 Kaps 100 Stk

  • 47.93 USD

Na sklade
Cat. H
K dispozícii 4 kusov
Nevratné/nevymeniteľné.
Safe payments

Popis

QNT BCAA + vitamín B6 Kaps 100 ks

QNT BCAA + vitamín B6 Kaps 100 ks je špecializovaný doplnok určený na podporu rastu a regenerácie svalov. Je vynikajúcim zdrojom vysoko kvalitných aminokyselín s rozvetveným reťazcom (BCAA), ktoré sú základnými zložkami pre proces budovania, opravy a regenerácie svalov.

Tento produkt obsahuje vysokú koncentráciu leucínu, izoleucínu a valínu, čo sú základné zložky potrebné na zlepšenie svalového rozvoja a podporu regenerácie po tréningu. Každá dávka tohto doplnku obsahuje 3 g BCAA, ktoré poskytujú pomer leucínu, izoleucínu a valínu v pomere 2:1:1 spolu s vitamínom B6.

Vitamín B6 je kľúčový vitamín v tele, ktorý hrá rozhodujúcu úlohu v metabolizme bielkovín. Podporuje vstrebávanie a využitie aminokyselín a je známe, že znižuje svalovú únavu a podporuje imunitný systém. Dostatočný príjem vitamínu B6 môže pomôcť zabrániť poškodeniu svalov a zlepšiť ich regeneráciu.

Tento produkt je určený pre všetky typy športových nadšencov, športovcov a fitness nadšencov, ktorí chcú využívať výhody BCAA a vitamínu B. Je ideálny pre jednotlivcov, ktorí vedú aktívny životný štýl a hľadajú pohodlný spôsob, ako zlepšiť svoj tréning. a proces obnovy.

QNT BCAA + vitamín B6 Kaps 100 ks je vysoko kvalitný doplnok, ktorý sa ľahko používa a pohodlne konzumuje. Dodáva sa v balení po 100 kapsulách, vďaka čomu je ideálnou voľbou pre jednotlivcov, ktorí chcú dlhotrvajúci prísun BCAA a vitamínu B6.

Ak teda chcete rýchlejšie budovať svalovú hmotu, zlepšiť proces regenerácie a zlepšiť svoj celkový výkon, vyskúšajte ešte dnes QNT BCAA + vitamín B6 Kaps 100 ks!

Recenzie (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice