Beeovita
TENA Slip Ultima medium 21 ks
TENA Slip Ultima medium 21 ks

TENA Slip Ultima medium 21 ks

TENA Slip Ultima medium 21 Stk

  • 140.68 USD

    You save 0 USD / 0%
Na sklade
Cat. G
K dispozícii 38 kusov
Add More for Bigger Discounts!

Buy 2 and save 35.84 USD / -14%

Nevratné/nevymeniteľné.
Safe payments

Popis

TENA Slip Ultima Medium 21 ks – dokonalé riešenie pre stredne ťažkú ​​až ťažkú ​​inkontinenciu

Hľadáte efektívne riešenie na zvládnutie stredne ťažkej až ťažkej inkontinencie? Nehľadajte nič iné ako TENA Slip Ultima Medium 21 ks, dokonalé inkontinenčné vložky, ktoré ponúkajú maximálnu ochranu, pohodlie a istotu po celý deň.

Vynikajúca savosť a ochrana proti presakovaniu

TENA Slip Ultima Medium 21 ks je navrhnutý tak, aby ponúkal najvyššiu úroveň ochrany pri stredne ťažkej až ťažkej inkontinencii. Podložka je navrhnutá so špeciálnou vrstvou distribúcie tekutín, ktorá odvádza tekutinu z povrchu do superabsorpčného jadra, kde je účinne uzamknutá. Táto dynamická kombinácia poskytuje neprekonateľnú ochranu pred únikom, vďaka čomu sa budete vždy cítiť v suchu, svieži a chránení.

360-stupňový komfort a flexibilita

TENA Slip Ultima Medium 21 ks je viac než len superabsorpčná podložka. Je dokonale spracovaný, aby ponúkal vynikajúci komfort a flexibilitu. Podložka je vybavená unikátnymi suchými zipsami, ktoré sa ľahko a bezpečne prispôsobia prispôsobeniu, poskytujú vám slobodu pohybu a istotu, že sa budete venovať každodenným aktivitám bez obáv.

Ovládanie zápachu a pokožka Ochrana

Inkontinencia môže spôsobiť podráždenie pokožky a nepríjemný zápach. TENA Slip Ultima Medium 21 ks odstraňuje tieto problémy pomocou pokročilého neutralizátora zápachu, ktorý okamžite odstraňuje nepríjemné pachy. Mäkké, priedušné materiály použité vo vložke chránia vašu pokožku pre lepšie zdravie pokožky a pohodlie.

Ekologické a nákladovo efektívne

TENA Slip Ultima Medium 21 ks je cenovo výhodný a ekologický. Priedušné materiály vložky sú nielen šetrné k pokožke, ale pomáhajú aj pri znižovaní zbytočného odpadu. Balenie 21 vložiek vydrží dlhšie a z dlhodobého hľadiska ušetríte viac, vďaka čomu bude váš celkový proces zvládania inkontinencie udržateľnejší a šetrnejší k životnému prostrediu.

Objednajte si TENA Slip Ultima Medium 21 ks ešte dnes

S TENA Slip Ultima Medium 21 ks môžete zažiť bezkonkurenčnú ochranu, pohodlie a slobodu pri zvládaní inkontinencie.

Objednajte si online ešte dnes a sami uvidíte rozdiel.

Recenzie (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice