Beeovita
Puressentiel® vonná zmes Atemfrei esenciálne oleje na difúziu 30 ml
Puressentiel® vonná zmes Atemfrei esenciálne oleje na difúziu 30 ml

Puressentiel® vonná zmes Atemfrei esenciálne oleje na difúziu 30 ml

Puressentiel Duftmischung Atemfrei ätherische öle zur Diffusion

  • 48.99 USD

    You save 0 USD / 0%
Na sklade
Cat. Z
K dispozícii 23 kusov
Add More for Bigger Discounts!
Nevratné/nevymeniteľné.
Safe payments
Typ Äth/Öl
Množstvo v balení. 1
Teplota úložiska min 15 / max 25 ℃
Esenciálny olej Difúzia Esenciálne oleje Zmes vôní

Popis

Zmes vôní Puressentiel® Atemfrei Esenciálne oleje na difúziu 30 ml

Puressentiel® vonná zmes Atemfrei esenciálne oleje pre difúziu je prírodný čistič vzduchu, ktorý pomáha eliminovať znečisťujúce látky zo vzduchu a poskytuje príjemnú vôňu vášmu okoliu. Táto 30 ml fľaštička obsahuje zmes 18 esenciálnych olejov, ktoré sú špeciálne vyvinuté na zlepšenie kvality vzduchu, zníženie dýchacích ťažkostí a odstránenie upchatého nosa.

Prírodné zložky

Táto vonná zmes je vyrobená zo 100% prírodných ingrediencií, bez škodlivých chemikálií a umelých vôní. Skladá sa z esenciálnych olejov ako Eucalyptus Radiata, Niaouli, Ravintsara, Smrek nórsky, Borovica, Mäta pieporná, Cajeput a Tymián. Tieto rastlinné extrakty boli starostlivo vybrané pre ich čistiace, antivírusové, antibakteriálne a dekongestačné vlastnosti, ktoré pomáhajú posilniť imunitný systém a zlepšujú dýchanie.

Jednoduché použitie

Esenciálne oleje Puressentiel® Atemfrei je možné použiť v akomkoľvek difúzore alebo horáku na vytvorenie prirodzenej, aromatickej a osviežujúcej atmosféry po celý deň. Jednoducho pridajte niekoľko kvapiek zmesi do misky s vodou vášho difuzéra a nechajte esenciálne oleje difundovať do vzduchu. Môžete ho použiť doma alebo vo svojej kancelárii, najmä počas zimných mesiacov, keď má vzduch tendenciu byť suchý a zatuchnutý. Povznášajúca a omladzujúca vôňa vám pomôže oživiť telo a myseľ, zvýši vašu koncentráciu a produktivitu.

Uvoľnený dych

Ak ste náchylní na problémy s dýchaním, alergie alebo astmu, esenciálne oleje Puressentiel® Atemfrei vám môžu pomôcť zmierniť príznaky, ako je kašeľ, nádcha, sinusitída a upchatie. Prírodná aróma esenciálnych olejov tiež podporuje relaxáciu a znižovanie stresu, napomáha k lepšiemu spánku a celkovému pocitu pohody.

Funkcie produktu:

  • 30 ml fľaštička zmesi esenciálnych olejov
  • Obsahuje 18 prírodných esenciálnych olejov
  • Bez škodlivých chemikálií a umelých vôní
  • Čistí vzduch a odstraňuje znečisťujúce látky.
  • Znižuje dýchacie ťažkosti a odstraňuje upchatý nos
  • Zlepšuje imunitný systém
  • Povznášajúca a omladzujúca vôňa
  • Uvoľňuje a znižuje stres

Zmes vôní Puressentiel® Atemfrei esenciálne oleje pre difúziu musí mať každý, kto oceňuje prírodné a organické spôsoby života. Je to cenovo dostupný a pohodlný spôsob, ako vyčistiť vzduch okolo vás a podporiť dobré zdravie. Kúpte si teraz a vyskúšajte výhody tejto fantastickej zmesi esenciálnych olejov, ktorá vám pomôže dýchať a cítiť sa sviežo.

Recenzie (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice