Beeovita

ORAL B INTERDENT 2,7MM ZDARMA

ORAL B INTERDENT 2.7MM FEI

  • 23.64 USD

    You save 0 USD / 0%
Vypredané
Cat. I
Add More for Bigger Discounts!

Buy 2 and save 8.97 USD / -21%

Nevratné/nevymeniteľné.
Safe payments
  • Dostupnosť: Vypredané
  • Dodávateľ MEPHA SCHWEIZ AG
  • Kód produktu: 3416528
  • EAN 3014260779719

Popis

ORAL B INTERDENT 2,7 mm FEI

ORAL B INTERDENT 2,7 mm FEI je prémiová medzizubná kefka určená na čistenie ťažko dostupných oblastí medzi zubami a líniou ďasien. S priemerom 2,7 mm je táto medzizubná kefka ideálna pre ľudí so strednou až veľkou medzerou medzi zubami.

ORAL B INTERDENT 2,7 mm FEI má flexibilnú rukoväť, ktorá vám umožní dosiahnuť každý kútik v ústach. Jeho ergonomický dizajn zaisťuje pohodlné uchopenie počas používania, zatiaľ čo štetiny sú vyrobené z mäkkých, no odolných materiálov, ktoré nepoškodia vaše zuby ani ďasná.

Jednou z najlepších vecí na ORAL B INTERDENT 2,7 mm FEI je jej inovatívna technológia Filament End Rounded (FER). Táto technológia zaisťuje, že hlavica kefky zostáva šetrná k vašim zubom a ďasnám a zároveň účinne odstraňuje zubný povlak a iné nečistoty z vašich úst.

Medzizubné kefky ORAL B INTERDENT 2,7 mm FEI sa dodávajú v praktickom balení po šiestich kusoch, vďaka čomu je ľahké udržiavať vaše zuby a ďasná čisté a zdravé. Navyše je možné kefky použiť viackrát, čo z nich robí nákladovo efektívne riešenie pre vaše potreby medzizubného čistenia.

Celkovo je ORAL B INTERDENT 2,7 mm FEI prémiová medzizubná kefka, ktorá poskytuje vynikajúci čistiaci výkon a pohodlie. Či už máte stredné až veľké medzery medzi zubami, alebo jednoducho chcete zlepšiť svoju hygienu ústnej dutiny, táto medzizubná kefka je pre vás dokonalým riešením.

Recenzie (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice