Beeovita
Thick&Easy Neutral 100 x 9 g
Thick&Easy Neutral 100 x 9 g

Thick&Easy Neutral 100 x 9 g

Thick&Easy Neutral 100 x 9 g

  • 129,07 USD

    You save 0 USD / 0%
Vypredané
Cat. F
Add More for Bigger Discounts!

Buy 2 and save 39,00 USD / -16%

Nevratné/nevymeniteľné.
Safe payments
  • Dostupnosť: Vypredané
  • Dodávateľ FRESENIUS KABI AG
  • Kód produktu: 2351778
  • ATC-kód V06DX
  • EAN 4051895005522

Popis

Thick & Easy Neutral 100 x 9 g

Tento produkt Thick & Easy Neutral 100 x 9 g je ideálny pre tých, ktorí majú problémy s prehĺtaním pevných potravín a tekutín. Toto práškové zahusťovadlo sa pridáva do potravín alebo tekutín, aby ich zahustilo na konzistenciu, ktorá sa ľahšie prehĺta, podporuje lepšiu výživu, hydratáciu a celkové zdravie.

Thick & Easy Neutral 100 x 9 g je ideálny pre ľudí s dysfágiou, mŕtvicou, demenciou, Parkinsonovou chorobou alebo akýmkoľvek iným neurologickým stavom, ktorý ovplyvňuje prehĺtanie. Ľahko sa používa a možno ho pridávať do rôznych potravín a tekutín bez toho, aby to ovplyvnilo ich chuť, textúru alebo nutričnú hodnotu. Vďaka tomu je dokonalým doplnkom pre tých, ktorí radi pijú kávu, čaj, džús, vodu a iné chutné nápoje.

Thick & Easy Neutral 100 x 9 g je vyrobený zo zmesi modifikovaného potravinárskeho škrobu a maltodextrínu. Tieto zložky spolupracujú a vytvárajú hladkú a hustú konzistenciu, ktorá sa nehrudkuje ani nelepí. Prášková zmes je tiež bezlepková, kóšer certifikovaná a halal certifikovaná, vďaka čomu je vhodná pre rôzne diétne potreby.

Každé balenie Thick & Easy Neutral 100 x 9 g obsahuje deväť gramov zahusťovadla, čo uľahčuje kontrolu hrúbky vášho jedla alebo nápojov. Je k dispozícii aj v balení po 100 balíčkoch, čo zaisťuje dostatok zásob na dlhšiu dobu.

Na dosiahnutie najlepších výsledkov sa odporúča zmiešať Thick & Easy Neutral 100 x 9 g elektrickým mixérom, mixérom alebo metličkou, aby sa predišlo vzniku hrudiek alebo zhlukov. Je tiež dôležité dodržiavať odporúčané dávkovanie, aby ste dosiahli požadovanú konzistenciu. Pomôže to zabezpečiť, aby sa zahusťovadlo rovnomerne rozložilo v potravinách alebo nápojoch.

Celkovo je Thick & Easy Neutral 100 x 9 g vynikajúcim doplnkom každej diéty, najmä pre tých, ktorí majú problémy s prehĺtaním. Ľahko sa používa, nepridáva jedlu ani nápojom žiadnu chuť ani vôňu a poskytuje hladkú a konzistentnú textúru, vďaka čomu sa ľahšie konzumuje a vychutnáva.

Recenzie (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice