Beeovita
Leucen Essigsaures Tonerde-Gel Tb 50 g
Leucen Essigsaures Tonerde-Gel Tb 50 g

Leucen Essigsaures Tonerde-Gel Tb 50 g

LEUCEN Essigsaures Tonerde-Gel

  • 24.66 USD

    You save 0 USD / 0%
Utbeholdning
Cat. I
Add More for Bigger Discounts!

Buy 2 and save 9.36 USD / -21%

Ikke refunderbar/ikke utskiftbar.
Safe payments
  • Tilgjengelighet: Utbeholdning
  • Leverandør TENTAN AG
  • Varenummer: 6242017
  • EAN 7612256600502
Beløp i en pakke. 1
Lagringstemperatur. min 15 / max 25 ℃
Eddiksyre alumina gel Ansiktsgelé

Beskrivelse

Leucen Essigsaures Tonerde-Gel Tb 50 g

Dette produktet er en mild, men effektiv ansiktsgelé som inneholder en unik blanding av naturlige ingredienser som tonerleire, eddiksyre og kamilleekstrakt. Tonerleiren hjelper til med å frigjøre porene, redusere overflødig olje og fjerne urenheter fra huden. Eddiksyren i gelen fungerer som en mild peeling, fjerner døde hudceller og fremmer ny cellevekst. Kamilleekstraktet bidrar til å berolige og berolige huden, reduserer betennelse og rødhet.

Leucen Essigsaures Tonerde-Gel Tb 50 g er perfekt for de med fet eller kombinasjonshud. Den er spesielt egnet for de som lider av akne-utsatt hud eller hudormer. Formuleringen av denne gelen er lett og ikke-fettete, noe som gjør den ideell for daglig bruk.

Produktet inneholder også andre nøkkelingredienser som glyserin, som bidrar til å fukte og hydrere huden, og allantoin, som bidrar til å lindre og jevne ut hudens overflate. Gelen er enkel å påføre, bare påfør en liten mengde i ansiktet og masser forsiktig i noen sekunder før du skyller av med varmt vann.

Dette produktet er dermatologisk testet og er fritt for parabener, silikoner og kunstige farger. Den er også grusomhetsfri.

Opplev fordelene med denne eksepsjonelle gelen og inkorporer den i din daglige hudpleierutine. Huden din vil se og føles oppfrisket, forynget og glødende.

Vurderinger (0)

online konsultasjon

Gratis konsultasjon med en erfaren spesialist

Beskriv symptomene eller det riktige produktet - vi hjelper deg med å velge dosering eller analog, legge inn en bestilling med hjemlevering eller bare konsultere.
Vi er 14 spesialister og 0 roboter. Vi vil alltid være i kontakt med deg og vil kunne kommunisere når som helst.

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice