Nivea Care Shower Nature Fresh Watermelon 300 ml

Nivea Pflegedusche Nature Fresh Watermelon 300 ml

Merke: BEIERSDORF AG
Varenummer: 7772035
Tilgjengelighet:
16.25 USD
Kjøp
Add More for Bigger Discounts! Details

Buy 2 and save -0.65 USD / -2%


Beskrivelse

Nivea Care Shower Nature Fresh Watermelon 300ml

Nivea Care Shower Nature Fresh Watermelon er en forfriskende og forfriskende kroppsvask som nærer huden med naturlige ingredienser. Med sin fuktighetsgivende formel og friske vannmelonduft, er denne dusjgelen perfekt for de som ønsker å rense, fukte og revitalisere huden på én gang.

Nøkkelfunksjoner:

  • Beriket med naturlige ingredienser som vannmelonekstrakter og glyserin
  • Intens fuktighetsgivende og nærende
  • Gjør huden glatt og oppfrisket
  • Fri for parabener, sulfater og kunstige fargestoffer
  • 300 ml flaske med brukervennlig flip-top-hette

Fordeler:

Nivea Care Shower Nature Fresh Watermelon er et utmerket valg for de med tørr, kjedelig eller sensitiv hud. Den milde, men effektive formelen gir dyp hydrering og næring til huden, og etterlater den glatt og oppfrisket. De naturlige vannmelonekstraktene hjelper til med å berolige og helbrede huden mens glyserin låser inn fuktighet, og forhindrer tørrhet og flassende.

I tillegg er denne dusjgelen fri for sterke kjemikalier som parabener, sulfater og kunstige fargestoffer, noe som gjør den er trygg og skånsom for daglig bruk. Den praktiske 300 ml-flasken med en brukervennlig flip-top-hette gjør den enkel å bruke og oppbevare i dusjen eller på badet.

Slik bruker du:

Påfør Nivea Care Shower Nature Fresh Watermelon til våt hud, skum og skyll grundig. For best resultat, bruk daglig og følg opp med en Nivea bodylotion eller fuktighetskrem.

Opplev de forfriskende og foryngende fordelene med Nivea Care Shower Nature Fresh Watermelon og gi huden din den omsorgen den fortjener.