Aromalife Handsanitizer Ladies Proverbs 75 ml

Aromalife Handsanitizer Ladies Spr 75 ml

Merke: AROMALIFE AG
Varenummer: 7771892
Tilgjengelighet:
25.77 USD
Kjøp
Add More for Bigger Discounts! Details

Buy 2 and save /


Beskrivelse

Vi introduserer Aromalife Hand Sanitizer Ladies Proverbs 75ml – den perfekte løsningen for moderne kvinner som prioriterer hygiene og beskyttelse. Med sine kraftige desinfiserende egenskaper sørger denne hånddesinfeksjonen for at hendene dine holder seg frie fra bakterier og samtidig holde dem myke og fuktige.

Aromalife Hand Sanitizer Ladies Proverbs 75ml er laget med naturlige ingredienser som garanterer en trygg og effektiv hånddesinfeksjonsopplevelse. Den inneholder 70 % alkohol som dreper 99,9 % av bakterier og bakterier som kan forårsake sykdom. Denne hånddesinfeksjonen er også beriket med organisk Aloe Vera-ekstrakt som vil bidra til å holde huden din fuktet og hydrert, og forhindrer tørrhet og irritasjon som ofte følger med hyppig bruk av tradisjonelle hånddesinfeksjonsmidler.

Produktet kommer i en kompakt og reisevennlig design, praktisk å ha med seg rundt i vesken, lommen eller hanskerommet. 75 ml flasken kommer med en vakkert designet etikett som inneholder inspirerende og oppløftende ordtak som vil minne deg om din skjønnhet og styrke som kvinne.

Denne hånddesinfeksjonen er perfekt for travle kvinner som alltid er på farten. Enten du er på jobb, på veien eller løper ærend, kan du alltid stole på Aromalife Hand Sanitizer Ladies Proverbs 75ml for å holde hendene rene, friske og fuktige. Så fortsett og legg det til din daglige hygienerutine og opplev forskjellen som naturlige og trygge ingredienser kan utgjøre.