Aromalife pillow spray woman his wish to sleep 50 ml

Aromalife Kissenspray Frau sein Schlafwunsch 50 ml

Merke: AROMALIFE AG
Varenummer: 7771866
Tilgjengelighet:
26.84 USD
Kjøp
Add More for Bigger Discounts! Details

Buy 2 and save /


Beskrivelse

Vi introduserer Aromalife Pillow Spray Woman His Wish to Sleep 50ml

Gjør deg klar til å oppleve den perfekte løsningen for en fredelig og avslappende søvn med Aromalife Pillow Spray Woman His Wish to Sleep 50ml.

Denne putesprayen er formulert for å skape en beroligende og beroligende atmosfære på soverommet ditt, og gir lindring fra angst, søvnløshet og andre søvnforstyrrelser. Den inneholder essensielle oljer av lavendel, kamille og søt appelsin, som har vært kjent for å fremme avslapning og ro. Blandingen av disse essensielle oljene gjør den til et perfekt middel for søvnrelaterte problemer og hjelper til med å indusere en avslappende søvn.

Aromalife Pillow Spray Woman His Wish to Sleep 50ml er dermatologisk testet og trygg å bruke. Dens giftfrie, alkoholfrie og grusomhetsfrie formulering gjør den til et perfekt valg for kvinner som bryr seg om deres velvære og miljøet. Den er fri for sterke kjemikalier, syntetiske dufter og kunstige konserveringsmidler – noe som gjør den til et naturlig og rent valg for deg.

Denne putesprayen er enkel å bruke. Bare spray noen spritser på puten, sengetøyet eller soverommet ditt for å skape en fredelig og innbydende atmosfære. Den langvarige og beroligende duften vil hjelpe deg å slappe av, slappe av og sove rolig.

Få hendene på Aromalife Pillow Spray Woman His Wish to Sleep 50 ml i dag, og våkn opp og føl deg uthvilt, forynget og energi hver morgen.