Rogé Cavaillès gel Intimate Fraîcheur 2 Fl 250 ml

Rogé Cavaillès Gel Intime Fraîcheur 2 Fl 250 ml

Merke: BOLTON SWISS SA
Varenummer: 7772321
Tilgjengelighet:
50.58 USD
Kjøp
Add More for Bigger Discounts! Details

Buy 2 and save -2.02 USD / -2%


Beskrivelse

Rogé Cavaillès Gel Intimate Fraîcheur er en forfriskende intimgelé som kommer i to flasker på 250 ml. Denne unike formelen er designet for å beskytte og opprettholde balansen i det intime området og etterlate det friskt og rent hele dagen.

Beriket med en kombinasjon av naturlige ingredienser, inkludert timian og sedertre, hjelper denne gelen med å berolige og Beskytt det intime området samtidig som det gir en langvarig følelse av friskhet. Den er også beriket med melkesyre, som bidrar til å opprettholde den naturlige surheten i det intime området, og støtter dets beskyttende barriere.

Denne Rogé Cavaillès Gel Intimate Fraîcheur er spesielt formulert for å være skånsom mot sensitiv hud, noe som gjør den ideell for daglig bruk. Dens pH-balanserte formel er fri for parabener og såpe, og gir en skånsom rens uten å forårsake irritasjon eller ubehag.

Bruk denne gelen i dusjen eller badekaret for en daglig rens som vil føle deg frisk og feminin hele veien. dagen. De to flaskene på 250 ml gir langvarig friskhet, og sikrer at du alltid har en forsyning av denne forfriskende gelen for hånden.

Opsummert er Rogé Cavaillès Gel Intimate Fraîcheur en skånsom rensegel som vil forlate du føler deg frisk og ren hele dagen. Dens unike formel er designet for å beskytte og berolige samtidig som den opprettholder den naturlige balansen i det intime området.