invisibobble scrunchy Sprunchie Simply the Zest white

invisibobble Haargummi Sprunchie Simply the Zest weiss

Merke: HERBA COLLECTION AG
Varenummer: 7771725
Tilgjengelighet:
24.39 USD
Kjøp
Add More for Bigger Discounts! Details

Buy 2 and save -0.98 USD / -2%


Beskrivelse

Invisibobble Scrunchie Sprunchie Simply the Zest White

Invisibobble Scrunchie Sprunchie Simply the Zest White er det perfekte hårtilbehøret for kvinner som ønsker å beskytte håret mot skade mens de ser stilig ut. Laget av et mykt stoff og et innovativt spiraldesign, er denne scrunchien skånsom mot håret og bidrar til å forhindre krøller, rykk og trekking, noe som gjør den behagelig å ha på hele dagen.

Designet med en unik vri, Invisibobble Scrunchie Sprunchie Simply the Zest White er en moderne versjon av den klassiske scrunchien. Den dristige hvite og gule fargekombinasjonen tilfører enhver frisyre en fargetone, noe som gjør den til det perfekte tilbehøret for ethvert antrekk og enhver anledning.

Ikke bare ser denne scrunchien flott ut, den er også miljøvennlig. Laget av et fornybart råmateriale kjent som "tre", er denne scrunchien biologisk nedbrytbar, noe som gjør den til et miljøvennlig alternativ til tradisjonelle hårelastikker.

Invisibobble Scrunchie Sprunchie Simply the Zest White er også utrolig allsidig. Den kan brukes til en rekke frisyrer, inkludert hestehaler, boller og fletter. Den unike designen gjør at den holder håret godt på plass uten å gli eller forårsake ubehag.

Så hvis du er ute etter et stilig, miljøvennlig og allsidig hårpynt som både er skånsomt mot håret og holdbar, ikke se lenger enn Invisibobble Scrunchie Sprunchie Simply the Zest White.