SwissBioLab Protect + Desinfector Fl 50 ml

SwissBioLab Protect + DESINFECTOR Fl 50 ml

Merke: SWISSBIOLAB SARL
Varenummer: 7770434
Tilgjengelighet:
19.19 USD
Kjøp
Add More for Bigger Discounts! Details

Buy 2 and save 7.28 USD / -21%


Beskrivelse

SwissBioLab Protect + desinfeksjonsflaske 50 ml

SwissBioLab Protect + Disinfector Bottle 50 ml er din desinfeksjonsløsning for daglig bruk. Det er et effektivt og pålitelig desinfeksjonsmiddel som eliminerer opptil 99,9 % av bakterier og bakterier på overflater. Den kan brukes på alle overflater i hjemmet, kontoret eller offentlige rom, som toaletter, skrivebord, dørhåndtak og mer.

Funksjoner

  • Eliminerer opptil 99,9 % av bakterier og bakterier på overflater
  • Effektiv og pålitelig løsning som gir langvarig beskyttelse
  • Enkel å bruke og praktisk sprayflaske med 50 ml kapasitet
  • Sikker for bruk på alle overflater, inkludert ømfintlige materialer som lær, vinyl og plast
  • Inneholder ingen skadelige kjemikalier eller materialer som kan forårsake skade på overflater
  • Hyggelig duft som etterlater overflater som lukter friskt og rent
  • Hendig størrelse gjør den enkel å bære og bruke på farten

Bruk

Det er enkelt å bruke SwissBioLab Protect + Disinfector Bottle 50 ml. Bare spray den direkte på overflaten du vil desinfisere og tørk av med en ren klut eller tørkepapir. For maksimal beskyttelse anbefales det at du bruker den daglig på overflater som ofte berøres, som dørhåndtak, telefoner og tastaturer.

Sikkerhet

SwissBioLab Protect + Disinfector Bottle 50 ml er trygt å bruke på alle overflater, inkludert de som kommer i kontakt med mat. Den inneholder ingen skadelige kjemikalier som kan forårsake hudirritasjoner eller skade på overflater. Men som med alle desinfeksjonsmidler er det viktig å unngå kontakt med øynene eller munnen. Oppbevares utilgjengelig for barn og kjæledyr.

Konklusjon

SwissBioLab Protect + Desinfeksjonsflasken 50 ml er en brukervennlig, effektiv og pålitelig løsning for daglig desinfeksjon. Med sin kompakte størrelse og langvarige beskyttelse er den ideell for bruk hjemme, på kontoret og på farten. Hold overflatene dine rene og bakteriefrie med SwissBioLab Protect + Desinfeksjonsflaske 50 ml.