Neutrogena Hydroboost Revitalizing Booster pot 50 ml

Neutrogena Hydro Boost Revitalising Booster Topf 50 ml

Merke: JNTL Consumer Health II (Switzerland) GmbH
Varenummer: 7770641
Tilgjengelighet:
43.18 USD
Kjøp
Add More for Bigger Discounts! Details

Buy 2 and save -1.73 USD / -2%


Beskrivelse

Neutrogena Hydroboost Revitalizing Booster Pot 50 ml

Vi introduserer Neutrogena Hydroboost Revitalizing Booster, en kraftfull hudpleieformel med godheten til hyaluronsyre designet for å gi huden din en umiddelbar fuktighetsboost. Denne foryngende boosterpotten er et utmerket tillegg til din daglige hudpleierutine, og gir deg en aldri før erfaren hudhydrering.

Neutrogena Hydroboost Revitalizing Booster-gryten kommer i en 50 ml emballasje, noe som gjør den super praktisk å ha med seg i vesken eller vesken. Med sin hurtigabsorberende formel trenger den dypt inn i huden og gir intens fuktighet uten å få huden til å føles fet eller tung.

Hemmeligheten bak Neutrogena Hydroboost Revitalizing Booster-formelen ligger i dens hyaluronsyrekomponent som fungerer som en potent fuktighetsgivende og nærende. Hyaluronsyre er et naturlig forekommende stoff i kroppen vår som er kjent for sine hudfyllende, fuktighetsgivende og anti-aldringseffekter. Den beholder hudens fuktighet og holder den hydrert og smidig, og forhindrer dermed fine linjer og rynker.

Neutrogena Hydroboost Revitalizing Booster er skånsom mot huden og kan også brukes av personer med sensitiv hud. Den er duft- og oljefri, noe som gjør den egnet for alle hudtyper.

Samlet sett er Neutrogena Hydroboost Revitalizing Booster et utmerket hudpleieprodukt som gir raske og imponerende resultater. Ved å legge det til din daglige hudpleierutine, kan du nå nyte sunn, strålende og ungdommelig hud.