Mavala Baume à Lèvres Peach 4.5 g

Mavala Baume à Lèvres Peach 4.5 g

Merke: TSCHANZ DISTRIBUTION S
Varenummer: 7770571
Tilgjengelighet:
20.14 USD
Kjøp
Add More for Bigger Discounts! Details

Buy 2 and save 7.64 USD / -21%


Beskrivelse

Mavala Baume a Levres Peach 4,5 g

Mavala Baume a Levres Peach 4,5 g er en fuktighetsgivende leppepomade som hjelper til med å beskytte og gi næring til leppene dine, og etterlater dem myke og smidige. Denne leppepomaden er fylt med naturlige ingredienser som sheasmør, kakaosmør og bivoks, som fungerer sammen for å gi intens fuktighet og beskyttelse til de delikate leppene dine.

Funksjoner

  • Intens fuktighetsgivende
  • Beskytter og pleier leppene
  • Infundert med naturlige ingredienser
  • Gjør leppene myke og smidige
  • Enkel å bruke
  • Langvarig formel

Fordeler

Mavala Baume a Levres Peach 4,5 g leppepomade er perfekt for de som lider av tørre, sprukne og sprukne lepper. Leppepomaden fukter leppene dypt, gir langvarig lindring og etterlater leppene dine myke og smidige. De naturlige ingrediensene i denne leppepomaden, som sheasmør og kakaosmør, hjelper til med å beskytte leppene dine mot miljøgifter og tøffe værforhold.

Denne leppepomaden er enkel å påføre, og kommer i en hendig 4,5 g tube som du kan bære i vesken eller lommen. Den langvarige formelen betyr at du ikke trenger å fortsette å bruke den på nytt hele dagen, noe som gjør den perfekt for de som er på farten.

Hvordan bruke

Påfør Mavala Baume a Levres Peach 4,5 g leppepomade så ofte som nødvendig gjennom dagen for å fukte og beskytte leppene dine. Bruk den som en base før du påfører leppestift, eller bruk den på egen hånd for en naturlig, sunt utseende.

Samlet sett er Mavala Baume a Levres Peach 4,5 g leppepomade et fantastisk valg for alle ser etter en fuktighetsgivende, nærende og beskyttende leppepomade. Så hvorfor ikke prøve det selv og oppleve fordelene med dette fantastiske produktet?