Acticoat Flex 7 wound dressing 5x5cm 5 pcs

Acticoat Flex 7 Wundverband 5x5cm 5 Stk

Merke: SMITH & NEPHEW SCHW AG
Varenummer: 7769544
Tilgjengelighet:
84.44 USD Pris i belønningspoeng: 32111
Kjøp
Add More for Bigger Discounts! Details

Buy 2 and save 23.49 USD / -15%


Beskrivelse

Acticoat Flex 7 Sårbandasje 5x5cm 5 stk

Acticoat Flex 7 sårbandasje 5x5cm 5 stk er en innovativ og svært effektiv sårbandasje som er designet for å tilby pasienter overlegne helbredende egenskaper og økt komfort. Bandasjen er designet for å være fleksibel og enkel å påføre, noe som gjør den ideell for bruk i en rekke sårpleieinnstillinger.

Forbindingen er laget av en unik blanding av sølv og andre naturlige materialer som fungerer sammen for å gi eksepsjonell antimikrobiell ytelse. Sølvionene som finnes i bandasjen er kjent for sin evne til å drepe et bredt spekter av mikroorganismer, inkludert bakterier og sopp. Dette gjør Acticoat Flex 7 Wound Dressing svært effektiv for å forebygge og behandle infeksjoner hos pasienter med akutte og kroniske sår.

Forbindingen er også designet for å være ultratynn og ultrafleksibel, noe som gjør den behagelig for pasienter å ha på seg i lengre perioder. Den er svært pustende, noe som gir optimal overføring av fuktighetsdamp, samtidig som den gir en effektiv barriere mot eksterne forurensninger.

Accticoat Flex 7 sårbandasje 5x5 cm 5 stk anbefales for bruk i en rekke sårbehandlingsmiljøer, inkludert sykehus, klinikker og hjemmemiljøer. Pakken med 5 stk gir praktisk bruk og oppbevaring, og gir pasienter en kostnadseffektiv løsning for deres sårpleiebehov.

Samlet sett er Acticoat Flex 7 Sårbandasje 5x5cm 5 stk en effektiv, allsidig og komfortabel sårbandasje som er ideell for pasienter med akutte og kroniske sår. Enten du er en helsepersonell som leter etter en innovativ løsning for pasientene dine, eller en pasient som trenger en pålitelig og effektiv sårbandasje, er Acticoat Flex 7 sårbandasje det perfekte valget.