KiETLA glasses Rozz 1-2 years

KiETLA Brille Rozz 1-2 Jahre

Merke: DLS IMPORT SARL
Varenummer: 7769403
Tilgjengelighet:
52.78 USD Pris i belønningspoeng: 32111
Kjøp
Add More for Bigger Discounts! Details

Buy 2 and save 14.69 USD / -15%


Beskrivelse

KiETLA Briller Rozz 1-2 år

Introduser den lille til stilens verden med KiETLA-brillene Rozz! Disse brillene er designet for barn i alderen 1 til 2 år, og gir en perfekt passform for den lilles sarte ansikt.

KiETLA-brillene Rozz er laget av materialer av høy kvalitet, noe som gjør den komfortabel og holdbar for den lille. Rammene er utsmykket med morsomme design og dristige farger som garantert vil fange de smås oppmerksomhet.

Linsene er laget av slagfast polykarbonat, som beskytter barnets øyne mot skadelige UV-stråler, støv og annet rusk. Antiripebelegget sørger for at glassene forblir klare og ripefrie, selv etter lang tids bruk.

KiETLA-brillene Rozz er lette og har en behagelig passform. Den har justerbare, myke neseputer i silikon som sikrer at brillene sitter tett på barnets nese uten å skli eller forårsake ubehag.

KiETLA Glasses Rozz er også enkel å rengjøre og vedlikeholde. Du kan tørke av linsene med en myk klut, og innfatningene kan vaskes med mild såpe og vann.

Barnet ditt vil elske å vise frem de kule nye KiETLA-brillene Rozz, og du vil føle deg bedre når du vet at øynene deres er godt beskyttet mot solen og andre skadelige elementer.

Bestill KiETLA-brillene Rozz i dag og gi den lille et stilig og beskyttende tilbehør som de vil elske!