Lierac Sunissime Baume réparateur Ds 40 ml

Lierac Sunissime Baume réparateur Ds 40 ml

Merke: VERFORA AG
Varenummer: 7766110
Tilgjengelighet:
54.85 USD
Kjøp
Add More for Bigger Discounts! Details

Buy 2 and save -2.19 USD / -2%


Beskrivelse

Lierac Sunissime Baume Repairer DS 40 ml

Beskytt og reparer huden din mot solskader med Lierac Sunissime Baume Repairer DS 40 ml. Dette innovative produktet er et utmerket valg for alle som ønsker å nyte solen uten å bekymre seg for å skade huden. Sunissime Baume Repairer er spesielt formulert for å nære og regenerere huden din etter soleksponering, samtidig som den gir langvarig hydrering for å holde huden din sunn og sunn.

De aktive ingrediensene i Lierac Sunissime Baume Repairer DS 40 ml inkluderer Protaurine, som er en kraftig antioksidant som bidrar til å beskytte huden din mot UV-stråling, samt hyaluronsyre og aloe vera, som arbeider sammen for å fukte og berolige dypt. huden din. Denne unike formelen er også beriket med en rekke andre essensielle næringsstoffer, mineraler og vitaminer, som er utviklet for å gi næring og beskytte huden din mot miljøbelastninger og for tidlig aldring.

Lierac Sunissime Baume Repairer DS 40 ml har en luksuriøs, ikke-fettete tekstur som lett trekker inn i huden din og etterlater den myk, glatt og strålende. Den har også en subtil duft som vil etterlate deg uthvilt og revitalisert. Enten du tilbringer en dag på stranden eller bare holder på med hverdagsrutinene dine, er dette produktet et utmerket valg for alle som ønsker å holde huden på best mulig måte.

Nøkkelfunksjoner:

  • Beskytter huden din mot UV-stråling og miljøbelastninger.
  • Funkterer og gir næring til huden din.
  • Regenererer huden din etter soleksponering.
  • Absorberes raskt og etterlater huden din myk og glatt.
  • Fet tekstur og subtil duft.

Lierac Sunissime Baume Repairer DS 40 ml er et utmerket valg for alle som ønsker å nyte solen samtidig som huden holder seg sunn og strålende. Bestill i dag og opplev fordelene med dette innovative produktet selv!