Sigvaris MAGIC A-G KKL1 XS + long closed base with Sensi Nova adhesive border smoky blue 1 Couple

Sigvaris MAGIC A-G KKL1 XS+ lang geschlossener Fuss mit Sensinov

Merke: SIGVARIS AG
Varenummer: 7764735
Tilgjengelighet:
209.04 USD
Kjøp
Add More for Bigger Discounts! Details

Buy 2 and save -8.36 USD / -2%


Beskrivelse

Sigvaris MAGIC A-G KKL1 XS + Long Closed Base med Sensi Nova Adhesive Border Smoky Blue 1 Couple

Sigvaris MAGIC A-G KKL1 XS + Long Closed Base med Sensi Nova Adhesive Border Smoky Blue 1 Couple er den perfekte produkt for alle som er bekymret for åreknuter eller andre sirkulasjonsproblemer. Tilbyr en stilig røykblå farge, er dette paret perfekt for alle som ønsker å se sitt beste ut samtidig som de får den støtten de trenger. Den er laget med Sensi Nova selvklebende kant, som sikrer at den holder seg sikkert på plass hele dagen.

Sigvaris MAGIC A-G KKL1 XS + Long Closed Base er designet for å gi skånsom og komfortabel kompresjon og støtte for bena dine . Den er enkel å ta av og på, noe som gjør den praktisk til daglig bruk. Kompresjonen er gradert, noe som betyr at den er sterkest ved ankelen og avtar gradvis når den beveger seg oppover benet. Dette bidrar til å forbedre sirkulasjonen, redusere hevelser og forhindre trette og vonde ben.

Den lange lukkede basen til dette paret gir ekstra dekning og støtte til bena dine. Den er ideell for personer med større legger eller de som trenger mer støtte gjennom hele benet. XS-størrelsen er egnet for personer med en leggomkrets på 28-34 cm.

Sensi Nova-limkanten til dette paret er designet for å gi en sikker og komfortabel passform. Denne innovative kanten er skånsom mot huden, minimerer risikoen for irritasjon og sikrer maksimal komfort hele dagen. Den er perfekt for personer med sensitiv hud eller de som ønsker å unngå tradisjonelle silikonbånd.

Samlet sett er Sigvaris MAGIC A-G KKL1 XS + Long Closed Base med Sensi Nova Adhesive Border Smoky Blue 1 Couple et utmerket valg for alle som ønsker å se og føle seg best mulig samtidig som de får den støtten de trenger. Den er enkel å bruke, behagelig å ha på og gir enestående resultater. Bestill ditt par i dag og opplev de mange fordelene med Sigvaris kompresjonsteknologi!