Sigvaris MAGIC A-G S KKL1 normally closed base with Sensi Nova adhesive border smoky blue 1 Couple

Sigvaris MAGIC A-G KKL1 S normal geschlossener Fuss mit Sensinov

Merke: SIGVARIS AG
Varenummer: 7764719
Tilgjengelighet:
209.04 USD
Kjøp
Add More for Bigger Discounts! Details

Buy 2 and save -8.36 USD / -2%


Beskrivelse

Sigvaris MAGIC A-G S KKL1 Normally Closed Base med Sensi Nova Adhesive Border Smoky Blue 1 Couple: Produktbeskrivelse

Sigvaris MAGIC A-G S KKL1 Normally Closed Base med Sensi Nova Adhesive Border Smoky Blue 1 Couple er en innovativ kompresjonsstrømpe designet for personer med alvorlige venøse tilstander.

Laget av materialer av høy kvalitet, Sigvaris MAGIC A-G S KKL1 Normally Closed Base med Sensi Nova Adhesive Border Smoky Blue 1 Couple har en myk og komfortabel base som tilpasser seg konturene til bena dine, og gir utmerket støtte og kompresjon. Sensi Nova-limkanten sørger for at strømpen holder seg på plass, og eliminerer behovet for ekstra klebeprodukter.

Den blå røykfarge og lette designen til denne kompresjonsstrømpen gjør den til et utmerket valg for personer som leter etter en diskret og fasjonabelt alternativ. Dens KKL1 kompresjonsklasse gir et skånsomt, men effektivt kompresjonsnivå, noe som gjør den spesielt egnet for personer med mild til moderat venøs insuffisiens.

Denne strømpen selges som et "par", noe som betyr at den kommer med to strømper i pakken, slik at du alltid har en reserve når du trenger den. Den lukkede tå-designen gjør den egnet for bruk med de fleste typer fottøy, noe som gjør den perfekt for både uformelle og formelle anledninger.

Hvis du leter etter en pålitelig og stilig kompresjonsstrømpe som gir utmerket støtte og komfort. , Sigvaris MAGIC A-G S KKL1 Normally Closed Base med Sensi Nova Adhesive Border Smoky Blue 1 Couple er et utmerket valg. Bestill din i dag og opplev fordelene med denne kompresjonsstrømpen av topp kvalitet!