Sigvaris MAGIC A-G L + KKL1 short open base with Sensi Nova adhesive border sweet rose 1 pair

Sigvaris MAGIC A-G KKL1 L+ kurz offener Fuss mit Sensinova Haftr

Merke: SIGVARIS AG
Varenummer: 7764562
Tilgjengelighet:
209.04 USD
Kjøp
Add More for Bigger Discounts! Details

Buy 2 and save -8.36 USD / -2%


Beskrivelse

Sigvaris MAGIC A-G L + KKL1 Short Open Base med Sensi Nova Adhesive Border Sweet Rose 1 Par

Opplev ultimat komfort og støtte med Sigvaris MAGIC A-G L + KKL1 Short Open Base med Sensi Nova Adhesive Border Sweet Rose 1 Pair. Designet med den nyeste teknologien, ser denne kompresjonsstrømpen ikke bare moteriktig ut, men er også funksjonell.

Denne kompresjonsstrømpen har en søt rosefarge og er ideell for de som ønsker å gjøre en moteerklæring mens de passer på helsen. Dette produktet selges i par og er tilgjengelig i en rekke størrelser for å sikre en komfortabel passform for alle som ønsker å bruke dem.

Den åpne bunndesignen til Sigvaris MAGIC A-G L + KKL1 Short Open Base med Sensi Nova Adhesive Border gir brukervennlighet og bekvemmelighet for personer som bruker kompresjonsstrømper regelmessig. Sensi Nova selvklebende kant sikrer at strømpene forblir på plass hele dagen, og gir en sikker passform og maksimal komfort.

Dette produktet er ideelt for de som trenger støtte og komfort hele dagen. Kompresjonsstrømpene er perfekte for personer som har en stillesittende livsstil eller er på beina i lange timer, da de gir støtte til bena, fremmer komfort og hjelper til med å redusere tretthet.

Opplev komfort som aldri før med Sigvaris MAGIC A-G L + KKL1 Short Open Base med Sensi Nova Adhesive Border Sweet Rose 1 Pair. Legg inn din bestilling i dag og opplev fordelene med den nyeste kompresjonsstrømpeteknologien.