Sigvaris MAGIC A-G S + KKL1 normally open base with Sensi Nova adhesive border sweet rose 1 pair

Sigvaris MAGIC A-G KKL1 S+ normal offener Fuss mit Sensinova Haf

Merke: SIGVARIS AG
Varenummer: 7764557
Tilgjengelighet:
209.04 USD
Kjøp
Add More for Bigger Discounts! Details

Buy 2 and save -8.36 USD / -2%


Beskrivelse

Sigvaris MAGIC A-G S + KKL1 Normally Open Base med Sensi Nova Adhesive Border Sweet Rose 1 Par

Sigvaris MAGIC A-G S + KKL1 Normally Open Base med Sensi Nova Adhesive Border i Sweet Rose er en innovativ løsning for individer som søker komfortabel og effektiv støtte for bena. Med sin avanserte design gir denne kompresjonsstrømpen gradert kompresjon fra ankel til legg, fremmer sunn sirkulasjon og reduserer hevelse, tretthet og andre symptomer på venøs insuffisiens.

Med en normalt åpen sokkel gjør denne strømpen enkel påføring og fjerning, noe som gjør den ideell for de med begrenset mobilitet eller fingerferdighet. Sensi Nova limkanten gir en sikker passform som forblir på plass hele dagen, uten å rulle eller skli. I tillegg gir den søte rosefargen et snev av stil og femininitet til ethvert antrekk.

Enten du er en profesjonell på føttene hele dagen, en hyppig reisende, eller bare leter etter lettelse og komfort, er Sigvaris MAGIC A-G S + KKL1 Normally Open Base med Sensi Nova selvklebende kant i Sweet Rose det perfekte valget. Med sin overlegne kvalitet og innovative funksjoner vil denne kompresjonsstrømpen garantert gi deg den støtten og komforten du trenger for å holde deg sunn og aktiv.