Sigvaris MAGIC A-G KKL1 XXS + normally open base with Sensi Nova adhesive border sweet rose 1 pair

Sigvaris MAGIC A-G KKL1 XXS+ normal offener Fuss mit Sensinova H

Merke: SIGVARIS AG
Varenummer: 7764551
Tilgjengelighet:
209.04 USD
Kjøp
Add More for Bigger Discounts! Details

Buy 2 and save -8.36 USD / -2%


Beskrivelse

Sigvaris MAGIC A-G KKL1 XXS + Normally Open Base med Sensi Nova Adhesive Border Sweet Rose 1 Par

Vi introduserer Sigvaris MAGIC A-G KKL1 XXS med Normally Open Base og Sensi Nova Adhesive Border i Sweet Rose. Det perfekte paret kompresjonsstrømper som ikke bare gir de medisinske fordelene ved gradert kompresjonsterapi, men også komfort og stil.

Sigvaris MAGIC A-G-serien er designet for å levere terapeutisk kompresjon for de med milde til moderate venøse lidelser. Den har en gradert kompresjonsprofil som gir den sterkeste kompresjonen ved ankelen og avtar gradvis når den beveger seg oppover benet. Dette forbedrer blodstrømmen og lindrer symptomer som hevelse, tretthet i bena og smerte. Og med sin XXS-størrelse kan brukere med små ben nå nyte fordelene med gradert kompresjonsterapi i stilige strømper.

Men det som skiller Sigvaris MAGIC A-G er den myke og elastiske Sensi Nova limkanten som sikrer strømpen på plass. Den er hypoallergen og lateksfri, noe som sikrer en behagelig og irritasjonsfri passform. Kanten er også slitesterk, slik at brukerne ikke trenger å bekymre seg for at den mister gripekraften eller forårsaker hudirritasjon.

Den Normally Open Base-designen til denne kompresjonsstrømpen er perfekt for de som foretrekker ekstra plass i tærne eller har fotproblemer som ødem, hammertær eller knyster. Det gir nok plass til å romme bandasjer eller omslag uten å gå på akkord med kompresjonsterapien.

Og til slutt, Sweet Rose-fargen tilfører eleganse og raffinement til ethvert antrekk. Dens subtile rosefarge er perfekt for de som søker et stilig utseende mens de fortsatt mottar fordelene med kompresjonsterapi.

Hvis du leter etter en kompresjonsstrømpe som ikke bare behandler dine venøse lidelser, men som også tilbyr komfort og stil, er Sigvaris MAGIC A-G KKL1 XXS med Normally Open Base og Sensi Nova Adhesive Border i Sweet Rose det perfekte produktet for deg.