Sigvaris MAGIC A-G M KKL1 long closed base with Sensi Nova adhesive border pure violet 1 pair

Sigvaris MAGIC A-G KKL1 M lang geschlossener Fuss mit Sensinova

Merke: SIGVARIS AG
Varenummer: 7764615
Tilgjengelighet:
209.04 USD
Kjøp
Add More for Bigger Discounts! Details

Buy 2 and save -8.36 USD / -2%


Beskrivelse

Sigvaris MAGIC A-G M KKL1 Long Closed Base med Sensi Nova Adhesive Border Pure Violet 1 Pair

Sigvaris MAGIC A-G M KKL1 Long Closed Base med Sensi Nova Adhesive Border Pure Violet 1 Pair er designet for personer med mild til moderat benhevelse som ønsker en komfortabel og stilig kompresjonsstrømpe. Dette produktet er laget med materialer av høy kvalitet som gir sterk, men skånsom støtte til bena og føttene.

Funksjoner:

  • MAGISK strikket konstruksjon for optimal strekk, komfort og slitestyrke.
  • A-G-størrelse for å passe til et bredt spekter av benstørrelser og -former.
  • KKL1-kompresjonsnivå for mild til moderat hevelse og veneproblemer.
  • Lang lukket basedesign for full bendekning.
  • Sensi Nova selvklebende kant for enkel påføring og holder hele dagen.
  • Ren fiolett farge for et moteriktig utseende.
  • Ett par inkludert i hvert kjøp.

Fordeler:

Sigvaris MAGIC A-G M KKL1 Long Closed Base med Sensi Nova Adhesive Border Pure Violet 1 Pair tilbyr mange fordeler for de som bruker dem. Den elastiske og myke strikkekonstruksjonen gir støtte og komfort til trette og vonde ben og føtter. KKL1-kompresjonsnivået bidrar til å forbedre sirkulasjonen og redusere hevelse og risiko for blodpropp. Sensi Nova limkanten gjør påføringen til en lek og sørger for at strømpene holder seg på plass hele dagen. I tillegg tilfører den stilige rene fiolette fargen et morsomt element til garderoben din.

Hvem bør bruke den:

Personer som lider av mild til moderat hevelse i benene, åreknuter eller andre venøse lidelser kan ha nytte av å bruke Sigvaris MAGIC A-G M KKL1 Long Closed Base med Sensi Nova Adhesive Border Pure Violet 1 Pair. De er spesielt nyttige for personer som sitter eller står i lange perioder, reiser ofte eller driver med sport eller andre fysisk krevende aktiviteter.

Samlet sett er Sigvaris MAGIC A-G M KKL1 Long Closed Base med Sensi Nova selvklebende kant Pure Violet 1 Pair er et utmerket valg for kompresjonsstrømper for de som ønsker et støttende og stilig alternativ for benklær.