Sigvaris MAGIC A-G KKL1 M + short open base with Sensi Nova adhesive border smoky blue 1 Couple

Sigvaris MAGIC A-G KKL1 M+ kurz offener Fuss mit Sensinova Haftr

Merke: SIGVARIS AG
Varenummer: 7764595
Tilgjengelighet:
209.04 USD
Kjøp
Add More for Bigger Discounts! Details

Buy 2 and save -8.36 USD / -2%


Beskrivelse

Sigvaris MAGIC A-G KKL1 M + kort åpen base med Sensi Nova limkant røykblå 1 par

Opplev den ultimate komforten og stilen med Sigvaris MAGIC A-G KKL1 M + kort åpen base med Sensi Nova selvklebende kant røykblå 1 par. Kompresjonsstrømpene er designet for å passe perfekt og gi støtte til bena dine, slik at du holder deg komfortabel hele dagen. De er laget med den mest avanserte teknologien ved hjelp av materialer av høy kvalitet, noe som gjør dem holdbare og langvarige.

Sokkene kommer i en vakker røykblå farge, som gir eleganse og stil til antrekket ditt, noe som gjør dem perfekte for enhver anledning. Med en Sensi Nova limkant holder de seg sikkert på plass, og hindrer dem i å skli eller rulle ned. Designet med åpen bunn sikrer luftsirkulasjon, og holder bena kjølige og friske.

Sigvaris MAGIC A-G KKL1 M + kortstrømper er ideelle for folk som tilbringer lange timer stående eller sittende. De bidrar til å redusere hevelse, forhindre tretthet og lindre smerter i benene. I tillegg forbedrer de blodsirkulasjonen, reduserer risikoen for åreknuter og dyp venetrombose. Kompresjonsnivået er KKL1, som er skånsomt og egnet for personer med milde til moderate benproblemer.

Bestill din Sigvaris MAGIC A-G KKL1 M + kort åpen base med Sensi Nova selvklebende kant røykblå 1 par i dag, og opplev den ultimate komforten og stilen.