Sigvaris MAGIC A-G KKL1 XL + short open base with Sensi Nova silicon lace soft cream 1 pair

Sigvaris MAGIC A-G KKL1 XL+ kurz offener Fuss mit Sensinova Haft

Merke: SIGVARIS AG
Varenummer: 7764529
Tilgjengelighet:
209.04 USD
Kjøp
Add More for Bigger Discounts! Details

Buy 2 and save -8.36 USD / -2%


Beskrivelse

Sigvaris MAGIC A-G KKL1 XL + kort åpen base med Sensi Nova silisium blonder myk krem ​​1 par

Sigvaris MAGIC A-G KKL1 XL + kort åpen base med Sensi Nova silisium blonder myk krem ​​1 par er en førsteklasses medisinsk kompresjonsstrømper som er designet for å gi lindring til personer som lider av venøse tilstander som åreknuter, lymfødem og hevelse.

Sokkene er laget av materialer av høy kvalitet, inkludert Sensi Nova myk silisiumblondekrem som gir en komfortabel og sikker passform. Den avanserte kompresjonsteknologien til Sigvaris MAGIC A-G KKL1 XL + kort åpen base med Sensi Nova silisium blonder myk krem ​​1 par bidrar til å forbedre blodsirkulasjonen, forhindre blodpropp, og redusere hevelser i bena.

Sokkene har en kort åpen basedesign som gjør det lettere å ta dem på og av. Sensi Nova myk silisiumblondekrem sørger for at strømpene holder seg på plass hele dagen og forhindrer at den sklir eller ruller ned.

Sigvaris MAGIC A-G KKL1 XL + kort åpen base med Sensi Nova silisium blonder myk krem ​​1 par kommer i en kremfarge som er lett å matche med antrekk. De er tilgjengelige i størrelse XL som passer for personer med større ben.

Hvis du er ute etter medisinske kompresjonsstrømper av høy kvalitet som er komfortable, effektive og stilige, så er Sigvaris MAGIC A-G KKL1 XL + kort åpen base med Sensi Nova myk silisiumblonder 1 par den perfekte valg.