Sigvaris MAGIC A-G KKL1 M + long open base with Sensi Nova adhesive border soft cream 1 pair

Sigvaris MAGIC A-G KKL1 M+ lang offener Fuss mit Sensinova Haftr

Merke: SIGVARIS AG
Varenummer: 7764525
Tilgjengelighet:
209.04 USD
Kjøp
Add More for Bigger Discounts! Details

Buy 2 and save -8.36 USD / -2%


Beskrivelse

Vi introduserer Sigvaris MAGIC A-G KKL1 M + Long Open Base med Sensi Nova Adhesive Border Soft Cream – det perfekte produktet for personer med verkende og hovne ben.

Dette produktet er utviklet med tanke på personer som trenger kompresjonsbehandling for å forbedre blodsirkulasjonen i bena. Sigvaris MAGIC A-G KKL1 M + Long Open Base med Sensi Nova Adhesive Border Soft Cream er designet for å være behagelig å gi mild støtte til underbenet og ankelen, noe som bidrar til å redusere hevelse og sårhet.

Den lange åpne basen på produktet gir dekning til hele benet, og gir støtte og kompresjon fra ankelen til overlåret. Sensi Nova limkanten sørger for at strømpene holder seg på plass hele dagen, og hindrer dem i å rulle ned eller skli. Den selvklebende kanten er myk, behagelig og hypoallergen, noe som gjør den egnet for personer med sensitiv hud.

Produktet er tilgjengelig i Soft Cream, slik at brukerne kan bruke det diskret under daglig bruk. Med et kompresjonsnivå på KKL1 gir dette produktet mild støtte, noe som gjør det egnet for personer med mild til moderat hevelse eller åreknuter.

Sigvaris MAGIC A-G KKL1 M + Long Open Base med Sensi Nova Adhesive Border Soft Cream kommer i et par og kan maskinvaskes og tørkes i tørketrommel for enkelt vedlikehold. Dette produktet er ideelt for personer som står i lange perioder eller de som ønsker å forbedre blodsirkulasjonen i bena.

Invester i Sigvaris MAGIC A-G KKL1 M + Long Open Base med Sensi Nova Adhesive Border Soft Cream og opplev komfortabel og effektiv kompresjonsterapi hjemmefra.