Sigvaris MAGIC A-G S + KKL1 normally open base with Sensi Nova adhesive border soft cream 1 pair

Sigvaris MAGIC A-G KKL1 S+ normal offener Fuss mit Sensinova Haf

Merke: SIGVARIS AG
Varenummer: 7764521
Tilgjengelighet:
209.04 USD
Kjøp
Add More for Bigger Discounts! Details

Buy 2 and save -8.36 USD / -2%


Beskrivelse

Sigvaris MAGIC A-G S + KKL1 Normally Open Base med Sensi Nova Adhesive Border Soft Cream 1 Par

Sigvaris MAGIC A-G S + KKL1 Normally Open Base med Sensi Nova Adhesive Border Soft Cream 1 Pair er den perfekte løsningen hvis du leter etter en komfortabel og effektiv kompresjonsstrømpe. Disse strømpene gir medisinsk kompresjon til bena dine, og hjelper til med å forhindre blodpropp, åreknuter og hevelser. De er laget med materialer av høy kvalitet som sikrer holdbarhet og lang levetid på produktet. Materialet er også mykt og behagelig å ha på seg, noe som gjør disse strømpene perfekte for hele dagen.

Sigvaris MAGIC A-G S + KKL1 Normally Open Base med Sensi Nova Adhesive Border Soft Cream 1 Pair kommer med en Sensi Nova selvklebende kant som hjelper strømpene å holde seg på plass, og forhindrer glidning eller ubehag. Den myke kremfargen er perfekt for hverdagsbruk, noe som gjør disse strømpene til et viktig tilbehør for garderoben din. Den normalt åpne basen sikrer enkel bruk, mens KKL1-kompresjonsnivået gir et optimalt kompresjonsnivå for bena.

Disse strømpene er tilgjengelige i forskjellige størrelser, noe som sikrer en perfekt passform til bena. De passer for både menn og kvinner og kan brukes til forskjellige anledninger, fra jobb til reise, til trening. Sigvaris MAGIC A-G S + KKL1 Normally Open Base med Sensi Nova Adhesive Border Soft Cream 1 Pair er effektiv, komfortabel og stilig, noe som gjør den til et must for alle som leter etter en høykvalitets kompresjonsstrømpe.