Sigvaris MAGIC A-G KKL1 XS + short open base with Sensi Nova silicon lace soft cream 1 pair

Sigvaris MAGIC A-G KKL1 XS+ kurz offener Fuss mit Sensinova Haft

Merke: SIGVARIS AG
Varenummer: 7764517
Tilgjengelighet:
209.04 USD
Kjøp
Add More for Bigger Discounts! Details

Buy 2 and save -8.36 USD / -2%


Beskrivelse

Sigvaris MAGIC A-G KKL1 XS + kort åpen base med Sensi Nova myk silisiumblondekrem 1 par

Opplev den magiske komforten til Sigvaris MAGIC A-G KKL1 XS + kort åpen base med Sensi Nova myk silisiumblondekrem 1 par. Disse kompresjonsstrømpene er designet for å gi ultimat komfort og støtte for de med milde til moderate venøse lidelser.

Disse strømpene er laget av materialer av høy kvalitet, og tilbyr en perfekt blanding av slitestyrke og pusteevne, som sikrer at bena dine holder seg friske og komfortable hele dagen. Den åpne bunndesignen gjør den lett å ha på seg, spesielt for personer med bevegelsesproblemer. Det sikrer også at strømpene ikke ruller ned eller bunker seg sammen, noe som gir en jevn og sømløs følelse.

Sensi Nova silisium blonder gir en sikker passform og ekstra beskyttelse mot å skli for en bekymringsfri slitasje. Blondene gir også et snev av eleganse og stil til strømpene, noe som gjør dem perfekte for enhver anledning.

Disse kompresjonsstrømpene er KKL1-gradert, og tilbyr moderat kompresjon som fremmer blodsirkulasjonen og bidrar til å redusere hevelser, tretthet i bena og åreknuter. De kommer i myk kremfarge, som lett passer inn i ethvert antrekk.

Ikke la venøse lidelser påvirke hverdagen din. Oppgrader til Sigvaris MAGIC A-G KKL1 XS + kort åpen base med Sensi Nova silisium blonder myk krem ​​1 par og opplev den magiske komforten som bare Sigvaris kan tilby!