Sigvaris MAGIC A-G KKL1 XXS shorted foot with Sensi Nova silicon lace soft cream 1 pair

Sigvaris MAGIC A-G KKL1 XXS kurz geschlossener Fuss mit Sensinov

Merke: SIGVARIS AG
Varenummer: 7764640
Tilgjengelighet:
209.04 USD
Kjøp
Add More for Bigger Discounts! Details

Buy 2 and save -8.36 USD / -2%


Beskrivelse

Sigvaris MAGIC A-G KKL1 XXS Shorted Fot med Sensi Nova Silicon Lace Soft Cream 1 par

Opplev det ultimate innen stil, komfort og støtte med Sigvaris MAGIC A-G KKL1 XXS Shorted Fot med Sensi Nova Silicon Lace Soft Cream 1 Pair. Dette produktet er en kompresjonssokk som er spesielt utviklet for å hjelpe de med åreknuter, verkende ben og hovne ankler til å føle seg mer komfortable. Den forkortede fotdesignen gir en mer naturlig passform for de med mindre føtter, samtidig som den gir samme kompresjonsnivå som tradisjonelle kompresjonssokker.

Sensi Nova Silicon Lace-teknologi sørger for at sokkene holder seg på plass hele dagen, uten å skli eller rulle ned. Denne blonden er myk og skånsom mot huden, og gir et ekstra lag med komfort. Den myke kremfargen er allsidig og lett å matche med ethvert antrekk, noe som gjør den perfekt for daglig bruk.

Sigvaris MAGIC A-G KKL1 XXS Shorted Fot med Sensi Nova Silicon Lace Soft Cream 1 Pair er laget av materialer av høy kvalitet som har vist seg å være skånsomme mot huden. Dette produktet er ideelt for de med sensitiv hud eller allergier. Det pustende stoffet sørger for at føttene dine holder seg kjølige og tørre selv på de varmeste dagene, noe som gjør den perfekt for alle årstider og klimaer.

Enten du står på beina hele dagen eller sitter i en stol i lange perioder, er Sigvaris MAGIC A-G KKL1 XXS Shorted Fot med Sensi Nova Silicon Lace Soft Cream 1 Pair den perfekte måten å holde bena og føttene dine komfortable på og sunn. Bestill din i dag og opplev forskjellen som kvalitetskompresjonssokker kan gjøre!