Sigvaris MAGIC A-G KKL1 XL + long closed base with Sensi Nova silicon lace pure violet 1 pair

Sigvaris MAGIC A-G KKL1 XL+ lang geschlossener Fuss mit Sensinov

Merke: SIGVARIS AG
Varenummer: 7764639
Tilgjengelighet:
209.04 USD
Kjøp
Add More for Bigger Discounts! Details

Buy 2 and save -8.36 USD / -2%


Beskrivelse

Sigvaris MAGIC A-G KKL1 XL + lang lukket base med Sensi Nova silisium blonder ren fiolett 1 par

Sigvaris MAGIC A-G KKL1 XL + lang lukket base med Sensi Nova silisium blonder pure violet 1 par er det perfekte tillegget til garderoben din hvis du leter etter en komfortabel og funksjonell løsning for dine benrelaterte problemer. Denne kompresjonsstrømpen er designet for å gi støtten og komforten du trenger, og er laget for å passe din livsstil på alle mulige måter.

Konstruert med ultra-holdbare materialer av høy kvalitet, har dette produktet en lang lukket base for ekstra støtte og stabilitet. Enten du er i ferd med å komme deg etter en skade eller bare trenger lindring fra de verkende bena, er denne kompresjonsstrømpen den ideelle løsningen. Dens innovative Sensi Nova silisium blonder sikrer at den holder seg på plass hele dagen uten å skli eller rulle ned.

Denne kompresjonsstrømpen er designet for å tilby gradert kompresjon, noe som betyr at den legger mest trykk i nærheten av ankelen og avtar gradvis etter hvert som den beveger seg oppover benet. Med et kompresjonsnivå på 18-21 mmHg er det et utmerket valg for å lindre symptomene på mildt til moderat venøst ​​ubehag.

Den rene fiolette fargen på strømpen tilfører garderoben din en personlighet, slik at du kan se og føle deg selvsikker samtidig som du får den støtten og avlastningen du trenger. Hvis du leter etter en høykvalitets, komfortabel og funksjonell kompresjonsstrømpe, er Sigvaris MAGIC A-G KKL1 XL + lang lukket base med Sensi Nova silisium blonder ren fiolett 1 par det perfekte produktet for deg.