Sigvaris MAGIC A-G KKL1 XS shorted foot with Sensi Nova adhesive border smoky blue 1 pair

Sigvaris MAGIC A-G KKL1 XS kurz geschlossener Fuss mit Sensinova

Merke: SIGVARIS AG
Varenummer: 7764715
Tilgjengelighet:
209.04 USD
Kjøp
Add More for Bigger Discounts! Details

Buy 2 and save -8.36 USD / -2%


Beskrivelse

Sigvaris MAGIC A-G KKL1 XS forkortet fot med Sensi Nova selvklebende kant Smoky Blue 1 par

Sigvaris MAGIC A-G KKL1 XS Shorted Fot med Sensi Nova Adhesive Border Smoky Blue 1 Pair er en innovativ kompresjonsstrømpe som gir komfortabel og effektiv kompresjonsterapi for mild til moderat venøs insuffisiens. Produktet er laget av materialer av høy kvalitet som er designet for å gi en perfekt passform og gir holdbarhet og lang levetid.

  • MAGIC Design: Sigvaris kompresjonsstrømper har en unik MAGIC-design som tilbyr maksimal komfort og støtte. Den har et strikket stoff med 3D-design som gir avlastning til bena og gjør den enkel å ha på.
  • Klebende kant: Sensi Nova selvklebende kant er designet for å gi en sikker passform som forhindrer at kompresjonsstrømpene glir eller ruller ned. Den er laget av et hypoallergent materiale som er trygt og behagelig å ha på seg i lengre perioder.
  • Kompresjonsnivå: Sigvaris MAGIC A-G KKL1 XS Shorted Fot med Sensi Nova Adhesive Border Smoky Blue 1 Pair gir et kompresjonsnivå på KKL1, som er ideelt for mild til moderat venøs insuffisiens. Det hjelper til med å forbedre blodsirkulasjonen og lindre symptomer på trette, verkende eller hovne ben.
  • Materiale: Produktet er laget av en blanding av nylon og spandex som gir fleksibilitet, komfort og holdbarhet. Den er også pustende og fukttransporterende, noe som bidrar til å holde bena tørre og luktfrie. Den røykfylte blåfargen gir kompresjonsstrømpene et moteriktig preg.
  • Størrelse: Sigvaris MAGIC A-G KKL1 XS forkortet fot med Sensi Nova selvklebende kant Smoky Blue 1 Pair er tilgjengelig i XS-størrelse for en perfekt passform. Den forkortede fotdesignen gir komfort til bunnen av føttene og muliggjør enkelt fottøy.

Samlet sett, hvis du leter etter en kompresjonsstrømpe som gir både funksjonalitet og mote, er Sigvaris MAGIC A-G KKL1 XS Shorted Fot med Sensi Nova selvklebende kant Smoky Blue 1 Pair det perfekte produktet for deg.