Sigvaris MAGIC A-G KKL1 XXS + normally closed base with Sensi Nova adhesive border sweet rose 1 pair

Sigvaris MAGIC A-G KKL1 XXS+ normal geschlossener Fuss mit Sensi

Merke: SIGVARIS AG
Varenummer: 7764695
Tilgjengelighet:
209.04 USD
Kjøp
Add More for Bigger Discounts! Details

Buy 2 and save -8.36 USD / -2%


Beskrivelse

Sigvaris MAGIC A-G KKL1 XXS + Normally Closed Base med Sensi Nova Adhesive Border Sweet Rose 1 Par

Sigvaris MAGIC A-G KKL1 XXS + Normally Closed Base med Sensi Nova Adhesive Border Sweet Rose 1 Pair er en essensiell produkt for de som har behov for kompresjonsterapi. Dette produktet er utviklet for å gi medisinsk kompresjon for å hjelpe til med behandling av venøse lidelser, lymfødem og andre tilstander. Det er en trygg og effektiv måte å forbedre blodsirkulasjonen på, redusere hevelse og fremme helbredelse.

Funksjoner:

  • Kompresjon av medisinsk kvalitet
  • Designet for å behandle venøse lidelser, lymfødem og andre tilstander
  • Forbedrer blodsirkulasjonen og reduserer hevelse
  • Sensi Nova selvklebende kant for sikker og komfortabel passform
  • Sweet Rose-farge
  • Ett par inkludert i pakken

Sigvaris MAGIC A-G KKL1 XXS + Normally Closed Base er et unikt produkt som gir kompresjonsterapi samtidig som den forblir diskret. Den er laget av materialer av høy kvalitet som er behagelige å ha på og gir perfekt passform. Sensi Nova limkanten sikrer at produktet holder seg på plass samtidig som det gir en sikker og komfortabel passform. Den søte rosefargen gir et snev av stil til dette essensielle medisinske produktet.

Pakken inkluderer ett par Sigvaris MAGIC A-G KKL1 XXS + Normally Closed Base med Sensi Nova Adhesive Border i Sweet Rose. Dette produktet er et utmerket valg for personer som leter etter en pålitelig og effektiv måte å forbedre sirkulasjonen på, redusere hevelse og fremme helbredelse. Det er et essensielt produkt for de som har behov for kompresjonsterapi, og det er tilgjengelig for kjøp på vår nettside.

Ta kontroll over helsen din og gi deg selv den best mulige sjansen til å bli frisk med Sigvaris MAGIC A-G KKL1 XXS + Normally Closed Base med Sensi Nova Adhesive Border Sweet Rose 1 Par. Bestill din i dag!