Sigvaris MAGIC A-G KKL1 XS + long closed base with Sensi Nova silicon lace soft cream 1 pair

Sigvaris MAGIC A-G KKL1 XS+ lang geschlossener Fuss mit Sensinov

Merke: SIGVARIS AG
Varenummer: 7764663
Tilgjengelighet:
209.04 USD
Kjøp
Add More for Bigger Discounts! Details

Buy 2 and save -8.36 USD / -2%


Beskrivelse

Sigvaris MAGIC A-G KKL1 XS + lang lukket base med Sensi Nova silisium blonder myk krem ​​1 par

Sigvaris MAGIC A-G KKL1 XS + lang lukket base med Sensi Nova silisium blonder myk krem ​​1 par er en premium kvalitetskompresjonsstrømpe designet for å gi lindring fra en rekke venøse lidelser, inkludert åreknuter, dyp venetrombose og lymfødem. Det er et utmerket produkt som er designet for å tilby optimal støtte og komfort for brukerne.

Sigvaris MAGIC A-G KKL1 XS + lang lukket base er laget av materialer av høy kvalitet som er myke, komfortable og pustende. Den er designet for å passe tett rundt bena, gir kompresjon til det berørte området og forbedrer blodstrømmen. Den lange lukkede basen sørger for at strømpene holder seg på plass hele dagen og er enkle å ta på og av.

Sensi Nova myk silisiumblondekrem gir strømpene et ekstra lag med komfort og bekvemmelighet. Blonden er myk og skånsom mot huden, og forhindrer irritasjon eller ubehag. Den er også designet for å holde strømpene sikkert på plass, slik at de ikke sklir ned eller samles under bruk.

Med sin høykvalitetskonstruksjon, Sigvaris MAGIC A-G KKL1 XS + lang lukket base med Sensi Nova silisium blonder myk krem ​​1 par er et utmerket valg for alle som leter etter en komfortabel og effektiv kompresjonsstrømpe. Enten du ønsker å forbedre sirkulasjonen, redusere hevelser eller bare vil føle deg komfortabel og støttet gjennom dagen, er dette produktet et utmerket valg du ikke vil angre på.