Sigvaris MAGIC A-G M KKL1 normally open base with Sensi Nova adhesive border smoky blue 1 Couple

Sigvaris MAGIC A-G KKL1 M normal offener Fuss mit Sensinova Haft

Merke: SIGVARIS AG
Varenummer: 7764578
Tilgjengelighet:
209.04 USD
Kjøp
Add More for Bigger Discounts! Details

Buy 2 and save -8.36 USD / -2%


Beskrivelse

Sigvaris MAGIC A-G M KKL1 Normally Open Base med Sensi Nova Adhesive Border Smoky Blue 1 Couple

Opplev den beste kompresjonsterapien med Sigvaris MAGIC A-G M KKL1 Normally Open Base med Sensi Nova Adhesive Border Smoky Blue 1 Couple. Disse kompresjonsstrømpene er designet for å forbedre sirkulasjonen ved å gi målrettet trykk til bena, anklene og føttene. Disse kompresjonsstrømpene kan bidra til å lindre en rekke tilstander som åreknuter, hevelser og slitne, tunge ben.

  • Kompresjonsnivå: KKL1 (15–20 mmHg)
  • Størrelse: Medium
  • Farge: Smoky Blue
  • Type: Normalt åpen base med Sensi Nova selvklebende kant
  • Materiale: Nylon og spandex

Sensi Nova Adhesive Border gir et sikkert og behagelig grep på huden din uten å skli ned. Med denne funksjonen trenger du ikke lenger å bekymre deg for å justere strømpene ofte i løpet av dagen. Dessuten gir den røykfylte blå fargen strømpene et stilig utseende og passer til de fleste antrekk.

Sigvaris MAGIC A-G M KKL1 Normally Open Base med Sensi Nova Adhesive Border Smoky Blue 1 Couple selges som et par, noe som gjør det til en utmerket valuta for pengene. Dette produktet er et must-have for de som står eller sitter i lengre perioder, idrettsutøvere som trenger muskelgjenoppretting, eller de som kommer seg etter operasjoner.