Sigvaris MAGIC A-G S KKL1 normally open base with Sensi Nova adhesive border smoky blue 1 Couple

Sigvaris MAGIC A-G KKL1 S normal offener Fuss mit Sensinova Haft

Merke: SIGVARIS AG
Varenummer: 7764575
Tilgjengelighet:
209.04 USD
Kjøp
Add More for Bigger Discounts! Details

Buy 2 and save -8.36 USD / -2%


Beskrivelse

Sigvaris MAGIC A-G S KKL1 normalt åpen base med Sensi Nova limkant røykblå 1 par

Vi introduserer Sigvaris MAGIC A-G S KKL1 normalt åpen base med Sensi Nova limkant røykblå 1 par; en innovativ kompresjonsstrømpe designet for å gi maksimal komfort og støtte til bena dine.

Sigvaris MAGIC A-G S KKL1 normalt åpne basen er designet for å gi mild kompresjon og støtte for de som lider av venøs insuffisiens, åreknuter og en rekke andre bentilstander. Den innovative Sensi Nova limkanten sørger for at strømpen holder seg på plass hele dagen, uten at den glipper eller klumper seg.

Disse kompresjonsstrømpene er laget av materialer av høy kvalitet som er både komfortable og slitesterke. Den røykfylte blåfargen gir garderoben et snev av stil samtidig som den gir den nødvendige støtten og beskyttelsen du trenger for å holde bena sunne og smertefrie.

Med et par Sigvaris MAGIC A-G S KKL1 normalt åpen base med Sensi Nova limkant røykblå, vil du bli utstyrt med en høykvalitets kompresjonsstrømpe som er designet for å forbedre beinhelsen og det generelle velværet. Invester i helsen din i dag og opplev forskjellen som Sigvaris kompresjonsstrømper kan gjøre.