Sigvaris MAGIC A-G KKL1 XL + long open base with Sensi Nova adhesive border sweet rose 1 pair

Sigvaris MAGIC A-G KKL1 XL+ lang offener Fuss mit Sensinova Haft

Merke: SIGVARIS AG
Varenummer: 7764567
Tilgjengelighet:
209.04 USD
Kjøp
Add More for Bigger Discounts! Details

Buy 2 and save -8.36 USD / -2%


Beskrivelse

Sigvaris MAGIC A-G KKL1 XL + lang åpen base med Sensi Nova selvklebende kant søt rose 1 par

Sigvaris MAGIC A-G KKL1 XL + lang åpen base med Sensi Nova selvklebende kant søt rose 1 par er en førsteklasses kompresjonsstrømpe som gir effektiv støtte til bena. Laget av materialer av høy kvalitet, er denne kompresjonsstrømpen slitesterk og behagelig å ha på seg i lengre perioder.

Funksjoner:

  • Kommer i en søt rosefarge
  • Åpen tå-design for ekstra komfort og pusteevne
  • Lang åpen base for brukervennlighet og komfort
  • Sensi Nova limkant sørger for at strømpen holder seg på plass
  • Gir graderte kompresjonsnivåer fra ankel til lår
  • Hjelper med å forbedre blodsirkulasjonen og redusere hevelse
  • Ideell for de med åreknuter, trette ben eller hevelser i bena

Sigvaris MAGIC A-G KKL1 XL + lang åpen base med Sensi Nova selvklebende kant søt rose 1 par er designet for å gi maksimal komfort og støtte til bena. Den er perfekt for de som tilbringer lange timer stående eller sittende, så vel som de som kommer seg etter operasjoner eller skader.

Denne kompresjonsstrømpen er enkel å ta på og av, takket være den lange åpne basen. Den har også en Sensi Nova limkant som sikrer at strømpen holder seg på plass hele dagen. I tillegg gir den åpne tå-designen ekstra pusteevne og komfort.

Med sine graderte kompresjonsnivåer bidrar denne strømpen til å forbedre blodsirkulasjonen i bena, og reduserer hevelser og ubehag. Den passer for de med åreknuter, trette ben eller hevelser i bena.

Hvis du er ute etter en høykvalitets kompresjonsstrømpe som tilbyr komfort, støtte og effektivitet, Sigvaris MAGIC A-G KKL1 XL + lang åpen base med Sensi Nova selvklebende kant søt rose 1 par er det perfekte valget for deg.