Sigvaris MAGIC A-G L KKL1 normally closed base with Quadrinova nubs adhesive border smoky blue 1 Couple

Sigvaris MAGIC A-G KKL1 L normal geschlossener Fuss mit Quadrino

Merke: SIGVARIS AG
Varenummer: 7764437
Tilgjengelighet:
209.04 USD
Kjøp
Add More for Bigger Discounts! Details

Buy 2 and save -8.36 USD / -2%


Beskrivelse

Sigvaris MAGIC A-G L KKL1 Normally Closed Base med Quadrinova Nubs Adhesive Border Smoky Blue 1 Couple

Sigvaris MAGIC A-G L KKL1 Normally Closed Base med Quadrinova Nubs Adhesive Border Smoky Blue 1 Couple er en avansert kompresjonssokk designet for personer som trenger støtte til bena og føttene. Enten du lider av hevelse, veneproblemer eller tretthet, er disse sokkene designet for å gi deg den nødvendige støtten som beina dine trenger for å føle deg sterke og komfortable hele dagen.

Disse kompresjonssokkene er laget av materialer av høy kvalitet som er slitesterke og langvarige, så du kan stole på at de gir deg den støtten du trenger i lang tid fremover. Den røykblå fargen er både stilig og attraktiv, noe som gjør dem egnet for en rekke forskjellige antrekk og anledninger.

Den selvklebende kanten på disse sokkene er designet for å holde seg på plass uansett hva du gjør, slik at du aldri trenger å bekymre deg for at de sklir eller klumper seg i løpet av dagen. Quadrinova-nappene er strategisk plassert for å gi ekstra gripekraft og støtte til bena dine, og sikrer at de holder seg komfortable og på plass hele dagen.

Disse kompresjonssokkene selges som et par, slik at du kan få den støtten du trenger for begge bena dine. De er enkle å ta av og på, og de er designet for å passe komfortabelt uten å føles for stramme eller begrensende.

Enten du leter etter lindring fra hevelse og tretthet, eller du bare vil ha et stilig og behagelig par sokker å ha på deg hver dag, er Sigvaris MAGIC A-G L KKL1 Normally Closed Base med Quadrinova Nubs Adhesive Border Smoky Blue 1 Couple perfekt valg for deg.